ITWatch

Systematic mangler it-specialister – har konstant 70-80 ledige stillinger

Softwareselskabet Systematic kæmper med at finde nok it-specialister til at besætte ledige stillinger. Udfordringen bliver sværere og sværere at løse, lyder det fra selskabets HR-chef.

Foto: PR/Freelance

Med over 1000 ansatte hører Systematic til blandt landets største it-selskaber, men stod det til softwareudvikleren ville virksomheden med base i Aarhus være endnu større.

Systematic har nemlig store udfordringer med at finde nok it-specialister til at besætte ledige stillinger, skriver DI Business.

”Vi har konstant i størrelsesordenen 80 åbne stillinger. Der er simpelthen en så voldsom mangel på kandidater, så vi nu er i en situation, hvor virksomhederne hapser fra hinanden,” siger senior group vice president Rikke Rønnau, der er HR-chef i Systematic, til DI Business.

Hun peger på, at det er en udfordring, som blot er vokset med årene og sværere at løse, fordi kampen om it-profilerne er intensiveret.

Danske virksomheder mangler it-kyndige hænder

Nordjysk EPJ-løsning er i luften – til planlagt tid og økonomi

Mere fra ITWatch

TDC Net sejler skuden med rolig hånd

Det blev et kvartal med stabil fremgang for infrastrukturselskabet TDC Net. Omsætningen steg en anelse, men driften blev forbedret og selskabet effektiviserer sig gennem energikrisen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs