ITWatch

Norlys flytter tættere på it-uddannelser

Koncernen har etableret en afdeling i it-byen Katrinebjerg i Aarhus. Det skal bringe Norlys tættere på forskningsmiljøet såvel som de studerende.

Foto: PR NORLYS

Med en ny afdeling i udviklingsmiljøet Incuba bliver Norlys en del af forsknings- og studiemiljøet i it-byen Katrinebjerg ved Aarhus.

Det oplyser koncernen i en pressemeddelelse.

Det sker for at være tættere på forskningsarbejdet, de studerende og ikke mindst gøre opmærksom på karrieremuligheder, lyder det.

"Vi kan se, at fremtiden i højere grad får brug for digital arbejdskraft, men allerede nu fordrer vores opgaver og udfordringer, at vi som virksomhed har adgang til den nyeste viden og de dygtigste specialister."

"Udviklingen går hurtigt, og det er vigtigt at være på forkant. Omvendt er det også vigtigt at vise de studerende, at der er nødvendige og samfundsrelevante jobs både under og efter endt uddannelse," udtaler Morten Bilgrav, CIO hos Norlys, i meddelelsen.

It-byen Katrinebjerg består blandt andet af netværk på mere end 100 virksomheder, erhvervsfremmeaktører og GTS-institutter i samspil med it-forskningen og it-uddannelserne på Aarhus Universitet.

Hos Incuba ser man en fordel i at veletablerede selskaber som Norlys kan bidrage til forskning og startup-ideer.

Samtidig forventer man, at Norlys som Danmarks største tele- og energikoncern kan spille en rolle i forhold til forskning og ny viden, der skal bidrage til digitaliseringen og den grønne omstilling.

"Derfor er det her et rigtig spændende match for Incuba og vores startups inden for både det digitale og cleantech," udtaler Mai Louise Agerskov, CEO for Incube i meddelelsen.

Boxer skifter navn 

Norlys bygger ud hos Thy-Mors Energi 

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs