ITWatch

Nye barselsregler kan give flere kvinder i it-branchen

Et nyt forslag om øremærket forældreorlov til mænd kan bidrage til at rette op på den skæve kønsbalance i it-branchen, mener både Prosa og brancheforeningen IT-Branchen. Prosa efterlyser dog bedre regler for barselsfonden.

Modelfoto. | Foto: Peter Mydske/Politiken

Det nye forslag om at øremærke en større del af både barsel og forældreorlov til faren, er næsten udelukkende positivt for situationen i it-branchen.

Det mener både fagforeningen Prosa og brancheforeningen IT-Branchen, der begge peger på, at de foreslåede ændringer kan gøre det meget lettere at være kvinde i den mandedominerede it-branche.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Organisation øger presset på tidligere KMD-chef i propaganda-sag

Journalistorganisationen Reportere Uden Grænser (RSF) kalder nu på de franske myndigheder for at beordre, at Eutelsat, der har den tidligere KMD-boss Eva Berneke som topchef, skal stoppe med at videresende tre russiske propagandakanaler, som virksomheden har modtaget kritik for i den seneste tid.

Milliarddistributør henter bedste resultat i 30 år

En vellykket ekspansion i Norden betyder, at en af landets største distributører henter sit bedste afkast nogensinde. Særligt det svenske marked trækker en betydelig bedre indtjening hjem til selskabet sammenlignet med den danske indtjening. ”Der er altid en krig på priserne her i landet, sådan er det,” siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs