ITWatch

Netcompanys topchef venter at krisen vil ændre arbejdsmarkedet permanent

Vi vender ikke tilbage til de vante rammer efter krisen, hvis man tænker de nyvundne digitale forbedringer ind på arbejdspladserne, mener Netcompanys topchef i Berlingske.

Foto: Casper Dalhoff/ERH

Danske virksomheder har mulighed for omfattende ændringer på arbejdet efter krisen, når de ansatte for alvor vender tilbage. Det sociale sammenhold skal sikres, men de digitale muligheder åbner for en helt anden måde at tilrettelægge arbejdet på, lyder det fra Netcompanys medstifter og topchef André Rogaczewski.

Det skriver han i et debatindlæg i Berlingske.

Han understreger, at han ved, at hjemmearbejdet, med ungerne rendene rundt, har været opslidende for mange.

"Men under overfladen lurer også de mange uundgåelige nye muligheder, som helt sikkert vil omkalfatre vores arbejdsliv og vores samfund. Undersøgelser viser, at halvdelen af virksomhederne planlægger større ændringer. Mulighederne er mange," skriver han.

Yngre medarbejdere vil ikke tilbage på fuld tid på kontoret 

Fintech-branchen er udfordret af mangel på arbejdskraft  

Mere fra ITWatch

Digitalt sundhedsfirma får millionindsprøjtning

Cerebriu, der har udviklet et computerprogram, som skal hjælpe radiologer med at gennemse hjernescanningsbilleder, har fået 3,9 mio. kr. af Innovationsfonden. Pengene skal bane vejen for en større finansieringsrunde til næste år, hvor selskabet går efter at rejse 74,4 mio. kr. fra både eksisterende og nye, udenlandske investorer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs