ITWatch

DI træder ind i bestyrelsen for Copenhagen Fintech

"En kæmpe anerkendelse af, hvad Copenhagen Fintech har lavet i Danmark, og vi vil også gerne være en del af det," siger DI-direktør Lars Frelle-Petersen til Børsen.

Foto: PR / DI

Direktør i DI, Lars Frelle-Petersen, indtræder i brancheorganisationen Copenhagen Fintechs bestyrelse i slutningen af denne måned. Det skriver Børsen.

"Vi synes, at det er en kæmpe anerkendelse af, hvad fintech har lavet i Danmark, og for at være ærlig vil vi også gerne være en del af det," siger Lars Frelle-Petersen til avisen.

DI ser desuden et behov for at sætte en politisk dagsorden på områder i relation til datadiskussioner, samarbejde med det offentlige og lovgivning.

"Det er noget, som vi har erfaring med, og slagkraft til at hjælpe med. Med Copenhagen Fintech har vi en styrkeposition og har udviklet os til et internationalt knudepunkt, der kan betyde rigtigt meget for mange danske virksomheder" siger Lars Frelle-Petersen.

Ifølge Børsen viser de seneste opgørelser over jobskabelsen på området, at den danske fintechsektor i dag består af samlet set 17.000 fuldtidsbeskæftigede, fordelt på både fintech-iværksættere og etablerede finansielle og it-virksomheder. Samtidig anslår Copenhagen Fintech, at der er et jobskabelsespotentiale i fintech på yderligere 2000 stillinger frem mod 2020.

Konservativ fintech-iværksætter plæderer for revolution af betalingssystemet

Softwarehus står stille efter ejerskifte

"Lysende ledertalent" forlader stort anlagt it-satsning hos Kammeradvokaten

 

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger