ITWatch

IBM har svært ved at finde medarbejdere til dansk innovationscenter

Målet var at ansætte 250 medarbejdere til IBM's innovationscenter i København, men efter godt to år er der kun ansat omkring 60 personer, skriver Computerworld.

IBM åbnede i oktober 2016 et nyt innovationscenter på Islands Brygge i København. Målet var at hyre 250 nye medarbejdere til centret, men i dag er der blot blevet ansat omkring 60 personer.

Det skriver Computerworld.

"Da vi åbnede vores Client Innovation Center, gav vi udtryk for vores ambitioner om blandt andet antallet af ansatte, kvaliteten af deres kompetencer og til det innovative samarbejde med kunderne. Vi har til fulde opnået de to sidste mål. Vi har fået skabt et A-team af dygtige og teknisk kyndige medarbejdere, og vi har nu en pulje af tilfredse kunder. Men det har taget længere tid med bemandingen," skriver Benedicte Strøm, kommunikationsansvarlig hos IBM, til Computerworld.

Ifølge Benedicte Strøm er årsagen, at det har været svært for IBM at finde folk med de rigtige komptencer.

Hun understreger, at manglen på medarbejdere ikke har negative konsekvenser for innovationscentret, og at IBM fortsætter med at lede efter de rigtige folk.

IBM-chef: "Alle job bliver ramt af kunstig intelligens"

IBM øger omsætningen for første gang siden 2011 

IBM indgår europæisk milliardsamarbejde 

Mere fra ITWatch

Visma køber dansk lagerstyringssystem

Den norske koncern køber igen op og får denne gang danske Rackbeat, der udvikler et lagerstyringssystem målrettet små og mellemstore virksomheder, i stald.

Venturefond: Tech-markedet svømmer i kapital og mere er på vej

Det heftige aktivitetsniveau blandt investorer i de danske tech-selskaber har presset værdiansættelserne kraftigt opad, og der er risiko for, at nogle får funding, de ikke er klar til at få.  Det stiller høje krav til venturefondene, forklarer partner i Preseeds nye privatfinansierede tech-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs