ITWatch

Arbejdsmarked

Pernille Erenbjerg: Ingen stillede sig i vejen for mig mod toppen i TDC

TDC's tidligere topchef barsler med en bog sammen med blandt andre Ørsteds bestyrelsesformand om kvinder i ledelse. Hun mener, at kvinder skal være klar over, at topposter kræver fravalg, også i familien. Men til gengæld ser hun også forhindringer for mænd, der vil spille en rolle i hjemmet. Og så slår hun en myte ihjel: "Mange vil mene, at jeg var meget brutal i de beslutninger, jeg tog."

Datatilsynets sager hober sig op på grund af personalemangel

Datatilsynet må se anmeldelser hobe sig op på grund af mangel på specialister. Tilsynet har slået ledige stillinger op to gange uden held og prøver nu igen. Det private er svære at slås med i jagten på talenter, erkender Datatilsynets tilsynschef.

Virksomheder fisker talent blandt skoleelever

Landets største virksomheder og fonde poster milliardbeløb i, at børn og unge skal holde mere af regning og robotter. "Vi er nødt til at sikre os, at der er flere unge, der gerne vil ind på STEM-uddannelserne," siger Marianne Dahl fra Microsoft.

DTU øger optaget – vil uddanne flere i kunstig intelligens

I år er der gjort plads til flere studerende på DTU og det betyder, at et større antal får lov til at starte på den nye og populære uddannelse 'Kunstig Intelligens og Data'. "Vi er glade for, at vi kan optage nogle flere. Det er der er brug for i erhvervslivet," lyder det.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger