ITWatch

Arbejdsmarked

Klumme: CIO'en og HR-chefen er det nye powercouple

For CIO'en ligger der store potentialer i at knytte et tættere bånd til HR. Teknologi kan være med til at løse udfordringer omkring lav medarbejdertilfredshed og motivation, skriver Epos-direktør Jeppe Dalberg-Larsen i denne klumme.

Telia varsler afskedigelser i Norge

Telia skærer i omkostningerne og nedlægger 70 stillinger i Norge. Det sker kort tid efter, at teleselskabet præsenterede regnskab med fremgang i Norge.

Ingen vej tilbage: Teams-møder er kommet for at blive

80 pct. af adspurgte i ny undersøgelse siger, at de vil fortsætte brugen af videomøder på den anden side af coronakrisen. Men videomøder og digitale værktøjer har ikke øget effektiviteten markant, og for nogle har det være decideret demotiverende, viser tallene.

Talentmasse trækker amerikansk tech-selskab til Ballerup

Over en årrække har Danmark placeret sig som et af verdens bedste steder for fintech-udvikling. Det siger selskab, der står bag en børsplatform i USA, men har placeret sin udviklingsafdeling lidt udenfor København for at nyde godt af de mange kloge hoveder herhjemme.

IBM trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage

130 medarbejdere har ifølge Computerworld søgt om frivillige fratrædelser hos IBM i Danmark i forbindelse med en omfattende fyringsrunde, men nu kan kun en tredjedel af de medarbejdere få den lovede aftale. Det vækker kritik hos fagforening.

Telia på vej med stort spareprogram

Den svenske telekoncern fremlægger årsregnskab i næste uge, og i den forbindelse forventes Telia at præsentere et større program, der skal skære i omkostningerne.

Seneste nyt

Se flere jobs