ITWatch

Arbejdsmarked

Makkerpar hos it-leverandør tog masteruddannelse sammen

De ville begge gerne forstå forretningen bedre og have udvidet deres teoretiske fundament. For to konsulenter i Bankdata blev vejen til at gennemføre den flerårige efteruddannelse 'Master i it' at slå sig sammen som et fast makkerpar.

B&O's nye topchef har dybe rødder i telebranchen

Svenske Kristian Teär er tirsdag offentliggjort som afløser for Henrik Clausen, der er blevet fyret som topchef i Bang & Olufsen. Svenskeren kommer med mere end 20 års erfaring i telebranchen, hvor han har været chef i de fleste af verdens afkroge.

Erhvervshus og universitet vil styrke tech-miljøet i Aalborg

Unge tech-studerende skal have større incitament til at blive i Nordjylland efter endt uddannelse. Derfor åbner Erhvervshus Nordjylland og Aalborg Universitet sammen med en lang række offentlige og private parter Techhub Nord, som skal løfte tech-miljøet i området.

ITWatch går Tæt På: Læs alle historierne her

ITWatch lancerer en artikelserie, der kommer til at løbe resten af året 2019. Et for et dækker vi seks udvalgte selskaber fra den danske tech-branche - en uge ad gangen. Så glæd dig til at komme Tæt På.

Prosa dropper konflikt med IBM

Alle ansatte hos IBM i Odense bliver dækket af overenskomst, og derfor afblæser Prosa den varslede konflikt. Der er dog ikke tale om en Prosa-overnenskomst, skriver Computerworld.

NNIT har nu gennemført den danske fyringsrunde

NNIT har gennemført den varslede fyringsrunde i sine danske afdelinger. Der skulle sammenlagt nedlægges 250 stillinger i NNIT globalt, hvoraf halvdelen skulle ske herhjemme, men selskabets HR-afdeling har fået nedbragt antallet i Danmark betydeligt.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger