ITWatch

Arbejdsmarked

HP's topchef forstår ikke bekymring for hjemmearbejde

It-virksomheder, der vil være lige så gode til at holde på medarbejderne, som HP Danmark, kan med fordel indføre nogle af de principper, som har præget virksomheden de seneste mange år, mener adm. direktør Peter Møller Kristensen.

Klumme: Sådan hjælper vi generation Z godt i gang

En ny generation er på vej på arbejdsmarkedet, og dens opfattelse af det gode arbejdsliv betyder, at virksomheder bør genoverveje deres tilgang til HR og ansættelsesformer, lyder det fra Milestone Systems’ Simon Thule Viggers i denne klumme.

Klumme: Vi er godt på vej til at brænde vores unge it-talenter ud

It-talenter er en mangelvare, og det vil de fortsat blive ved med at være, hvis ikke ledere begynder at se værdien i deres arbejde. De hænger ikke på træerne, og deres arbejde skal ikke udnyttes – det skal værdsættes. Ledere skal finde ud af, hvad der motiverer deres unge talenter, så vi ikke mister dem. Det mener Jacques Solberg, adm. direktør for Salesforce Danmark.

Klumme: Det fantastiske ved frivillighed er jo netop at det er frivilligt

Medarbejdere hos IBM bliver ikke tvunget til at udføre frivilligt arbejde, fastslår afdelingsdirektør Sanne Urbak Rasmussen som replik til topchef for C2IT Group, Carsten Sixhøi. Det ville stride imod hele grundideen bag frivillighed, men til gengæld I giver IBM mulighed for, at det kan foregå i arbejdstiden.

Klumme: Vores medarbejdere SKAL gå hjem til familien, når de har fri

Når man har fri, så skal man holde fri, og så skal man ikke lave velgørende arbejde til gavn for arbejdsgiveren. Og når man har nået sit arbejde, ja så har man fri. Sådan skriver Carsten Sixhøi, topchef for C2IT i denne klumme, der er et svar på en artikel her på sitet om IBMs personalehåndtering.

KMD henter ny People & Culture-chef

It-virksomheden KMD har udnævnt Jette Singleton som ny chef for People & Culture. Hun kommer fra en stilling i den internationale detailvirksomhed Hobbii, og har tidligere været ansat i Mærsk, Ørsted og Carlsberg.

Systematic er rykket fysisk sammen med kunde

I godt og vel 20 år har Systematic og e-nettet arbejdet tæt sammen om løsninger til den finansielle sektor og ejendomsmæglere, og samarbejdet er blevet så stærkt, at flere af Systematics medarbejdere er rykket ind på e-nettets kontorer.

1 - 25 af 1137

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs