ITWatch

Arbejdsmarked

NNIT-boss vil købe corona-vacciner til alle 3000 ansatte

Tech-selskabet NNIT's topchef vil købe covid-19-vacciner til alle ansatte. Samt til alle ansattes familier, men han understreger, at det skal ske på frie markedsbetingelser for ikke at stå i vejen for hospitaler og sundhedspersonale. "Vi mener, at det er det rigtige og ordentlige at gøre," siger direktøren.

NNIT skifter ud på to centrale topposter

NNIT's direktør for cloud og datacenterforretning samt topchefen for konsulent og udviklerafdelingen skiftes ud på én gang. Ændringerne sker helt udramatisk, siger NNIT's topchef Per Kogut. Den ene af de to direktører skal videre til endnu ukendt topchefstilling.

7N-direktør: "Nu møder vi hinanden med mundbind og mistro"

Coronaen har ramt igen i anden bølge, og den begynder nu at sætte sig i os i form af en grundlæggende ændring af den måde, vi er på, den måde vi arbejder på og vores ellers så tillidsfulde natur, lyder det fra direktøren for milliardselskabet 7N.

Microsoft-chef: De bløde værdier har virkelig vundet indpas

Coronakrisen har sat fuld fart på de bløde værdier, fleksibilitet og hjemmearbejde, men bevægelsen var igang længe før, siger Microsofts HR-direktør. Og forandringerne er kommet for at blive og fremtidens succesvirksomheder er de, der formår at fange dem.

Hun styrer Oracle Danmark fra sin søns gamerstol

CHEFEN OG KRISEN 2.0: Ingrid Mjøen var gået på barsel. Men så væltede coronakrisen ned over Oracles danske landechef, som måtte vende op og ned på sin ledelsesform og fik hjemmekontoret invaderet af mand og børn – og en hund. Men landechefen føler, at hun er kommet styrket ud af krisens første halvleg med nye ledelsesværktøjer i skuffen.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger