ITWatch

Arbejdsmarked

Her vil de it-studerende helst arbejde

Listen over virksomhederne, som it-studerende helst vil arbejde for, er domineret af kendte navne og store spillere. Et mindre dansk it-selskab presser sig dog ind i top ti.

ITU om nye studiepladser: Pladserne er bestemt ikke fuldt finansieret

Uddannelserne inden for teknologi og it kan se frem til 4500 flere studiepladser, når de studerende starter til sommer. Selvom ITU må til lommerne for at finde medfinansiering til sine pladser, mener rektor, at institutionen har et ansvar. Han efterspørger dog en mere langsigtet strategi.

Atea har ny sikkerhedschef på plads

Der er gang i chefskiftene i Atea, og nu har selskabet sat navn på ny it-sikkerhedschef. Der er tale om en mand med fortid hos blandt andet TDC, som er hentet internt, efter han har indtaget en salgsstilling i Atea i fem år.

Klumme: Når beslutningen om at bruge offshoring er taget

Har man taget beslutningen om at bruge near- eller offshoring indenfor it-området, så melder de mange store spørgsmål sig. Det skriver Jens Brinksten, konsulent og mangeårig direktør i it-branchen med stor viden om outsourcing og nearshoring, i denne anden klumme af en serie på fem om emnet.

Ukendt fintech-selskab vil frem i lyset på den danske tech-scene

Dansk fintech-selskab med ti år på bagen har ét problem: Det er ikke nemt at hyre dygtige folk, når det er de færreste, der ved, at du eksisterer. Selskabet, der i 2016 blev solgt til engelsk softwarehus for 825 mio. kr., vil nu sætte sig på det danske landkort, så det bliver nemmere at hyre softwareudviklere til teamet i København.

Klumme: De første skridt mod brug af it-outsourcing

I denne og efterfølgende fire klummer vil Jens Brinksten, konsulent og mangeårig direktør i it-branchen med stor viden om outsourcing og nearshoring, gå igennem de vigtigste udfordringer der kan være i at benytte sig af it-medarbejdere udenfor landets grænser. "Det er ikke så svært eller kompliceret at få succes med dette, som mange tror, og det behøver ikke at koste en formue," lyder hans vurdering.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger