ITWatch

Arbejdsmarked

Lønchecken svulmer for it-specialisterne

Det er gode tider på arbejdsmarkedet for langt de fleste højtuddannede med teknisk og naturvidenskabelig baggrund, fortæller ingeniørforeningen IDA. Foreningens privatansatte medlemmer har haft en reallønsfremgang på 3,9 pct.

Mangel på medarbejdere stopper vækst hos dansk it-virksomhed

It-virksomhed må skrue ned for væksten på grund af mangel på medarbejdere. Selskabet bliver nødt til at sige nej til opgaver, og situationen sætter aftryk i selskabets regnskab. Pentia sætter nu gang i "rekrutteringsmotor" i hr-afdelingen, siger direktøren.

Microsoft: Vi har et bederum, men religion er ikke en typisk frokost-diskussion

Microsofts udviklingscenter i Lyngby har over 40 forskellige nationaliteter samlet under samme tag. Marcin Zieminski er leder af et team, hvor syv ud af otte medarbejdere kommer fra forskellige lande. Det skaber et "bedre produkt", men der skal også tages højde for kulturforskelle, religion og at alle er forskellige.

IBM har fyret 47 ansatte

Onsdag er en række ansatte blevet fyret hos IBM. Tidligere i dag ville it-selskabet kun fortælle, at der var tale om færre end ventet, men nu oplyser selskabet over for ITWatch, at antallet landede på 47.

Han beskytter halvdelen af Danmark mod cyberangreb

Lars Højberg er chef for TDC's Security Operations Center, der sidder og holder øje med cyberangreb, som skulle gå igennem deres infrastruktur, som omfatter halvdelen af al Danmarks internettrafik. Det er et indsatsområde, der kun vokser sig større, fortæller han.

Danmarks nye dogme-bevægelse skal redde den digitale vækst

29 virksomheder er blevet en del af initiativet Digital Dogme. En ny platform skal sørge for vidensdeling, så virksomhederne videreuddanner flere medarbejdere med digital viden. "Vi er nødt til her og nu at få skabt nogle kompetencer i vores virksomheder," lyder det fra André Rogaczewski.

IBM fyrer færre KMD-ansatte end planlagt

IBM meldte i sidste uge ud, at selskabet ville fyre 90 medarbejdere efter at have overtaget driftsopgaver fra KMD. Nu er meldingen, at antallet af fyringer maksimalt bliver 64, skriver Computerworld.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger