ITWatch

Arbejdsmarked

TDC hjemtager nøglemedarbejdere som led i strategisk fibersatsning

Fiber har overhalet coax som strategisk satsningsområde hos TDC, og derfor tager teleselskabet kontrollen tilbage med en række funktioner, der siden 2011 har været outsourcet til en underleverandør. Samtidig har selskabet iværksat en omfattende omskoling af sine ansatte.

Over 1000 it-elever mangler en praktikplads

Ifølge Dansk Industri og landets erhvervsskoler mangler der et stort antal praktikpladser på data- og kommunikationsuddannelsen. Det påvirker beskæftigelsesgraden hos de færdiguddannede, og DI vil nu råbe egne medlemsvirksomheder op.

ITB: Flere penge til it-uddannelser var årets bedste nyhed

Ekstra millioner til at skabe flere uddannelsespladser inden for it var den gode nyhed i 2019, lyder det fra ITB's direktør for politik og kommunikation, Mette Lundberg. "Det er tudetosset, at vi har afvist kvalificerede unge på it-studierne."

IT-Branchen glæder sig over politisk fokus på STEM-kompetencer

Uddannelses- og Forskningsministeriet kunne søndag præsentere en ny aftale, der sender 102 mio. kr. til uddannelsesinstitutionerne øremærket til at optage flere på STEM-uddannelserne. Det glæder IT-Branchen, it-selskabernes brancheorganisation, som kalder det 'en julegave til de unge'.

Erhvervsmand lagde alle kort på bordet efter it-konkurs

Kurators arbejde blev gjort væsentligt lettere af, at direktør Fritz Andersen udleverede materiale i tiden efter Informationstekniks konkurs. Den tidligere topchef i højttalerfirmaet Libratone har ifølge kurator ydet en ekstraordinært stor indsats i afdækningen af tidligere Atea-bossers reelle kontrol med selskabet.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger