ITWatch

Arbejdsmarked

Klejnsmeden Andreas brænder for cybersikkerhed 

FREMTIDENS IT-SPECIALISTER: Et adgangskursus til DTU blev den håndværksuddannede Andreas’ springbræt til en it-uddannelse. Han har altid haft en interesse for hacking og arbejder målrettet på at få et job indenfor offensiv cybersikkerhed.

Flere it-virksomheder vil tilbyde medarbejderne ejerandele

Det er blevet populært at tilbyde medarbejderne ejerandele i it-branchen. Det fortæller IT-Branchen og it-advokat Frederik Bruhn, som de sidste 3-4 måneder haft ekstraordinært travlt med at udstede warrants og medarbejderaktier til it-medarbejdere.

Klumme: Gør karriere med metaverset som makker

At Mark Zuckerberg og Meta for nyligt annoncerede massefyringer betyder ikke, at metavers-boblen nu er brast. For metaverset er her allerede, og flere og flere virksomheder omfavner potentialet. Det betyder, at du har mulighed for at gøre karriere med metaverset som makker, skriver Mads Troelsgaard.

Signe har skiftet drømmejobbet som læge ud med scrum master

FREMTIDENS IT-SPECIALISTER: Signe Frederikke Bramsen Hansen troede egentlig, hun skulle være læge. Men så blev hun introduceret for it i gymnasiet, og så var der ingen vej tilbage. I dag vil hun gerne lave it-løsninger, der gør en forskel for mennesker og klimaet.

IT-Branchen: Topcheferne er mere udsat end medarbejderne i en krise

Flere udenlandske it-selskaber har varslet store fyringsrunder, senest også danske Pleo. Brancheorganisationen IT-Branchens adm. direktør forventer dog ikke de store afskedigelser på it-fronten herhjemme. Rammer krisen, tror hun, at it-topcheferne er mere udsat end medarbejderne.

Læs her ITWatchs kriseartikler

Vi står midt i en krise, der vokser dag for dag. For it og telebranchen udvikler det sig meget forskelligt. Nogle vinder, andre taber, men alle kan mærke den. Læs her udvalgte artikler i serien.

Fire EU-lande udsat for digital spionage

Brugen af spyware, software til overvågning af smarthphones mod borgere, er omfattende. Mindst fire EU-lande er ifølge en EU-rapport blevet udsat for digital spionage.

C2IT-boss: Vi ender i krise hvis vi ikke omstiller os

C2IT-koncernens topchef, Carsten Sixhøi, trækker på erfaringer fra finanskrisen, når den nuværende krise skal håndteres, og han ender med, at C2IT og dets selskaber ender i massiv vækst på grund af en rettidig omlægning af selskabet. Men det er blevet lettere at købe op, siger han.

Lunar indfører meditation i arbejdstiden

Fremtidens medarbejdere forventer, at virksomhederne aktivt bidrager til de ansattes mentale sundhed. Det er meldingen fra Lunar, som har lanceret meditation og åndedrætsøvelser i arbejdstiden med stor succes.

Klassiske it-selskaber fortrænges som populære arbejdspladser 

Vestas, Ørsted, Novo og Mærsk rykker ind helt til tops som attraktive arbejdspladser for it-ansatte. Det viser ny undersøgelse blandt mere end 500 it-professionelles karrierevalg. Det efterlader de klassiske it-selskaber som tabere, hvis de ikke skærper profilen, advarer direktør.

1 - 25 af 1250

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs