ITWatch

Arbejdsmarked

Brian Mikkelsen: Iværksættere og selvstændige mangler hjælp

En lang række iværksættere og små erhvervsdrivende i Danmark har ikke fået tilstrækkelig hjælp fra politisk hånd under coronakrisen, mener adm. direktør i Dansk Erhverv Brian Mikkelsen. Han kommer nu med fire forslag til en hjælpepakke til små virksomheder og iværksættere.

Eva Berneke vil genoptage klimaindsatsen efter corona: Det bliver i en ny virkelighed

Coronakrisen har vendt det meste på hovedet, men KMD-boss Eva Berneke, der har stået i spidsen for et af regeringens klimapartnerskaber, fastholder, at den grønne dagsorden skal prioriteres efter krisen. Det bliver i en anden virkelighed – og med en forventning til politikerne om at gribe de bolde, erhvervslivet nu har sendt i omdrejninger.

Startups frygter for livet under coronakrisen

Startups er hårdt ramt af coronakrisen, hvor syv ud af ti selskaber ser sig truet på eksistensen. Nedgang i salget og udfordringer med at skaffe investeringer skaber usikkerhed for fremtiden.

Coronakrisen svækker mobiliteten på arbejdsmarkedet for it-folk

Ansættelsesprocesserne i de danske it-virksomheder er ikke gået helt i stå på grund af coronakrisen, lyder det fra to rekrutteringsbureauer. Udfordringen er dog, at de fleste kandidater ikke tør skifte stilling i øjeblikket på grund af de mange usikkerheder, lyder det.

Netcompany-formand i forgæves jagt på kvinder

KVINDER I TECH: En kvinde har netop forladt Netcompanys bestyrelse, og til trods for en ihærdig indsats har det succesfulde selskab ikke kunnet finde to kvinder til bestyrelsen. Men jagten fortsætter, for diversitet er afgørende for bestyrelsesformanden.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger