ITWatch

IBM og Cisco vil dele viden om cybertrusler i nyt samarbejde

IBM Security og Cisco Security indgår et partnerskab. Selskaberne vil samarbejde om produkter, services og videndeling om sikkerhedstrusler.

Foto: /ritzau/Finn Frandsen

Det er to store spillere, som slår folderne sammen. Med en samlet omsætning på mere end 4 mia. dollars (26 mia. kr.) er Cisco og IBM Security blandt de største spillere på markedet for cybersikkerhed til virksomheder.

De to har indgået et partnerskab, som betyder, at de fremover vil samarbejde om produkter, services og ikke mindst dele data om sikkerhedstrusler.

"Cisco og IBM Security-samarbejdet er fokuseret på at hjælpe organisationer med at reducere den tid, der kræves for at opdage og mindske trusler, og tilbyde organisationer integrerede værktøjer til at hjælpe dem med at modsvare trusler med større hastighed og nøjagtighed," skriver selskaberne i en fælles pressemeddelelse.

Ifølge et estimat fra Cybersecurity Ventures vil det globale marked for sikkerhedsprodukter og -tjenester lyde på 127 mia. dollar i 2017, fremgår det af meddelelsen.

Våbenkapløb om at holde cyberspioner ude af danske virksomheder 

It-sikkerhedsmarkedet er under forandring  

Virksomheder regner med at leve op til dataforordning uden nye it-systemer 

Mere fra ITWatch

Tre talchefer forlader Lunar

Et par kreditchefer og en finansdirektør har valgt at sige op i fintech-banken, der på en anden front netop har sikret sig ny kapital.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs