ITWatch

Sikkerhedsselskab henter velkendt ansigt fra Yousee ind som direktør

Tidligere Yousee-direktør Jacob Mortensen bliver en del af ledelsen i sikkerhedsselskabet Tricent.

Foto: PR/TDC

Med tre års direktørerfaring fra Yousee skal Jacob Mortensen fremover bruge sin viden til at få sikkerhedsselskabet Tricent til at udleve sine vækstambitioner som ny COO.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Jacob Mortensen er samtidig ny investor i selskabet, fremgår det.

I den nye rolle som COO skal sikre strukturerede processer hos scaleups-selskabet, der har ambitioner om en dag at opnå unicorn-status, hvilket svarer til en valuering på 1 mia. dollars.

Det er der endnu et stykke vej til for Tricent, der aktuelt er vurderet til 300 mio. kr. Sidste år rejste selskabet 22 mio. kr. i kapital og i foråret skød investorerne yderligere 12 mio. kr. i Tricent.

Sikkerhedsselskabet står bag en compliance-løsning, der sikrer sikker deling af filer i Microsoft såvel som Google-miljøer.

DI opfordrer virksomheder til at vurdere eget trusselsniveau

It-leverandør til banker henter ny udviklingsdirektør hos Danske Bank

Mere fra ITWatch

Firmaer tørner sammen i strid om ordet "legaltech"

”Jeg troede lidt, det var en joke,” siger medstifter af firma, der er sagsøgt for at bruge ordet ”legaltech”. Sagen, der i øjeblikket kører ved Sø- og Handelsretten, kan få betydning for resten af branchen, vurderer advokat med speciale i immaterialret.

Kiloo viser igen ustadigt regnskab

Den danske spiludvikler Kiloo har gennem de seneste år fremvist svingende bruttofortjeneste. I 2021 er der med afskrivninger et stort fald på bundlinjen, der dog stadig er i plus.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs