ITWatch

Vestas ser cyberangreb som et overstået kapitel

Hackerangreb er nu historie hos Vestas, lyder det fra selskabet i forbindelse med offentliggørelse af regnskabstal.

Foto: Horst Galuschka/AP/Ritzau Scanpix

Cyberangrebet på Vestas’ it-systemer betragtes nu som overstået, og der arbejdes nu mod at få styrket både egne og energisystemets cybersikkerhed og modstandsdygtighed.

Det oplyser Vestas i forbindelse med offentliggørelsen af foreløbige tal for fjerde kvartal.

”Angrebet har ikke forårsaget væsentlig direkte påvirkning af Vestas’ drift eller tilføjet væsentlige ekstraomkostninger, idet vindmøllerne forblev upåvirkede, men det resulterede i en midlertidig nedlukning af visse interne it-systemer og krævede en omlægning af væsentlige interne ressourcer for at håndtere angrebet og minimere konsekvenserne,” lyder det i meddelelsen.

Der var således tale om en midlertidig indvirkning på effektiviteten og evnen til at være fuldt fokuseret på eksekveringen op mod årets slutning.

Vestas tilbageholdt ”relevante og anvendelige” informationer om cyberangreb

It-systemer i Vestas ligger stadig ned

Mere fra ITWatch

Tilsyn afviste Lunars køb af norsk bank

Det norske finanstilsyn har sat en foreløbig kæp i hjulet på Lunars planer om at købe den norske bank Instabank. Tilsynet henviser til gennemgang af Lunars ”nuværende finansielle situation samt tilgængelige finansielle ressourcer”. Lunar tror fortsat på køb.

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Legaltech-virksomhed rejser tocifret millionbeløb

Legal Desk, der har udviklet en platform til dokumenthåndtering for private og virksomheder, har rejst 23 mio. kr. i en investeringsrunde ifølge KapitalWatch. Pengene skal hjælpe firmaet med at ekspandere i Norden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs