ITWatch

Tidligere B.T.-partner bruger hackere til forbedring af it-sikkerhed

Den schweiziske mediekoncern Tamedia indleder jagt på huller i it-sikkerheden med et såkaldt "bug bounty"-program, hvor hackere hjælper med at identificere svagheder. Det sker efter cyberangreb sidste år.

Foto: Colourbox

Den tidligere ejer af Metroxpress og medejer af B.T., Tamedia, blev i november og december sidste år udsat for et større cyberangreb mod medierne, og det får nu den schweiziske mediekoncern til at gå nye veje for at forbedre it-sikkerheden, skriver koncernen i en pressemeddelelse.

Det sker med åbningen af en såkaldt "bug bounty"-program, hvor sikkerhedseksperter og venligsindede, etiske hackere bliver belønnet for at identificere svage led i Tamedias digitale systemer. Programmet løber i samarbejde med gruppen Bugcrowd og har været i gang i et stykke tid med inviterede eksperter og hackere, men nu åbnes det for alle.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

EET fortsætter aggressiv strategi med ny ejer

Hardwaredestributøren EET er blevet solgt til endnu en kapitalfond, der med et mere internationalt afsæt skal skubbe til aggressiv vækstrategi med opkøb i hobetal. "Vi er i en god gænge, som Pamplona kan være med til at accelerere," lyder det fra topchef om den nye ejer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs