ITWatch

Transportselskab bruger store kræfter i kampen mod cyberkriminalitet

CYBERTRUSLEN: Der bliver brugt store ressourcer på at sikre sig mod cyberangreb hos SDK Freja, der kun behøver at lede internt i koncernen efter it-hjælp. Det fortæller topchefen i MobilityWatchs serie om cybersikkerhed i transportbranchen.

Foto: Finn Frandsen

Ligesom det meste andet i samfundet har transportsektoren over den seneste årrække oplevet en øget digitalisering. I takt med at mere og mere af dagligdagen foregår på en skærm, er der hos mange virksomheder også kommet et større fokus på it-sikkerheden.

Hos logistikvirksomheden SDK Freja, der er et resultat af en nylig fusion mellem de to tidligere konkurrenter SDK og Freja, lyder det fra topchef Søren Gran Hansen, at den digitale sikkerhed også her er et stort fokuspunkt i hverdagen:

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Fintech-selskab opkøber lønsystem

Ageras Group, der tidligere har købt selskaber som Billy og Tellow, har endnu en gang opkøbt en virksomhed, der har fokus på it-løsninger til SMV'er.

Nokia Danmark holder kursen

Det går stille og roligt derudaf for Nokias danske afdeling, der i 2020 klarede sig stort set som i 2019, dog med en lille tilbagegang. Det viser selskabets nyligt aflagte regnskab.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs