ITWatch

Deloitte: Manglende cybersikkerhed er en bremseklods for den grønne omstilling

Virksomheder er ikke gode nok til at følge op på cybersikkerheden i den grønne omstilling, påpeger undersøgelse. Ifølge Serdar Cabuk, som står i spidsen for Deloitte Cyber Risk, kan dette blandt andet bremse udviklingen af nye grønne teknologier.

Foto: PR/Deloitte

Virksomheder er for dårlige til at medregne cybersikkerheden i deres grønne omstilling.

Det viser en spørgeundersøgelse blandt 80 cyberansvarlige hos forskellige virksomheder, der arbejder med energiforsyning, naturressourcer eller industriprodukter, som er foretaget af Epinion for Deloitte.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs