ITWatch

Tidligere forsvarschef skal jagte opkøb i it-sikkerhedsbranchen

Cybersikkerhed handler om krig – ikke om at håndtere en krise. Så barsk er den tidligere forsvarschef Peter Bartrams udlægning af de aktuelle cybersikkerhedstrusler. Og derfor ligger der store opgaver – og mulighed for gode forretninger – på dette område, som han nu skal realisere som formand for en fond med fokus på opkøb af it-sikkerhedsselskaber.

Foto: Ivan Boll

Sammen med cloud er it-sikkerhed blevet en gigantisk megatrend i it-branchen. Fra at have været en nicheindustri er it-sikkerhed blevet et område, alle betydende spillere i it-branchen skal have et svar på overfor kunderne. Alle store selskaber opbygger derfor afdelinger med fokus på it-sikkerhed, og den tidligere niche er kommet i centrum. Også blandt opkøbere af it-selskaber.

Og en af de mindre af den slags er One Cyber Group, der er en mindre fond med fokus på opkøb af netop cybersikkerhedsselskaber. Til at stå i spidsen for disse ambitioner har selskabet hentet den tidligere forsvarschef Peter Bartram ombord.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Fintech-selskab opkøber lønsystem

Ageras Group, der tidligere har købt selskaber som Billy og Tellow, har endnu en gang opkøbt en virksomhed, der har fokus på it-løsninger til SMV'er.

Nokia Danmark holder kursen

Det går stille og roligt derudaf for Nokias danske afdeling, der i 2020 klarede sig stort set som i 2019, dog med en lille tilbagegang. Det viser selskabets nyligt aflagte regnskab.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs