ITWatch

It-brist i Kalundborg inkluderer også oplysninger fra andre kommuner

Ansatte i Kalundborg Kommune og mindst tre andre kommuner på Sjælland er nævnt i det materiale, som er blevet lagt på en ukrypteret ftp-server.

Foto: Smart City Kalundborg

Sikkerhedsbristen i Kalundborg Kommune er større end hidtil antaget. Udover personoplysninger om borgere viser det sig nu, at også oplysninger om lønforhold, pensionsvilkår og funktionstillæg for en række ansatte i Kalundborg Kommune og mindst tre andre kommuner på Sjælland har ligget frit tilgængeligt på en ukrypteret ftp-server.

Det skriver Børsen, som citerer en lønkonsulent fra en af de berørte kommuner, der udtaler sig anonymt:

"Det kommer fuldstændig bag på mig. Det er meget bekymrende, og jeg er da forfærdeligt ked af, at det er lagt et sted, det ikke burde ligge."

Kommunaldirektør Jan Lysgaard Thomasen i Kalundborg Kommune vil ikke kommentere oplysningerne, men har tidligere beklaget it-bristen.

Fortrolige oplysninger fra Kalundborg lækket i it-fejl

Minister om udskudt sikkerhedsstrategi: Vi har haft behov for mere tid

Forsiden lige nu

Analytiker: Get-salg kan blive bøvlet at få godkendt

Telias historisk i Norge viser, at selskabet har købt op for at fastholde indtjeningen frem for at skærpe konkurrencen, påpeger teleanalytiker. Derfor kan det blive sværere end som så for TDC at få godkendt salget af Get til Telia, skriver Berlingske Business.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger