ITWatch

Sikkerhed

USA bandlyser kinesisk mobilproducent i syv år

En kinesisk producent af mobiltelefoner får syv års karantæne mod at sælge sine produkter i USA, hvilket også vil påvirke amerikanske selskaber. Forbuddet kommer, efter kineserne sidste år forbrød sig mod sanktioner og solgte udstyr til Iran.

It-guru revser: Tech-industrien er for konservativ

DE ERFARNE: Preben Mejer sammenligner det, der sker i it-branchen nu med dengang, internettet gjorde sit indtog. Han ser en klar fordel i sine mange års erfaring netop nu, og så undrer han sig over, at branchen i hans øjne er lige så konservativ som for 35 år siden.

GDPR: Virksomheder overser data på deres mailserver

De ligger tonsvis af informationer – også personfølsomme data – gemt på de fleste virksomheders mailservere, men mange steder mangler der overblik over opbevaringen. Det er en udfordring, når EU's persondataforordning står fordøren.

Hackere kan bruge lyskryds som bagdør til offentlig it

Som en del af digitaliseringen af den offentlige infrastruktur bliver et stigende antal lygtepæle i dag koblet til internettet, men lygtepælene sikres ikke ordentligt. Hackere kan bruge dem til at skaffe sig adgang til det offentliges it-systemer, lyder kritikken.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger