ITWatch

Sikkerhed

Interxion udbygger datacenter i Ballerup

Datacenter-virksomheden Interxion er i færd med at udvide sit datacenter i Ballerup. Udbygningen kommer på bagkant af øget efterspørgsel fra systemintegratorer, skriver Computerworld.

Region om persondatalov: Vi får ikke nogen hjælp

Der findes ingen drejebog for, hvordan offentlige myndigheder som de danske regioner skal kontrollere, at deres databehandlere overholder gældende lov. Det betyder, at myndighederne ubevidst risikerer at forbryde sig mod Persondataloven.

Ministerium får kritik for forsinkede persondatavejledninger

Kommunerne kritiserer, at Justitsministeriets vejledninger om GDPR-forordning er forsinkede. "Det skaber en usikkerhed om, hvordan man skal implementere GDPR i kommunerne," siger kontorchef, mens ministeriet forklarer, at der er tale om et mere omfattende arbejde end først antaget.

Nodes henter chef i Danske Bank

Det danske appfirma Nodes har været forbi Danske Bank for at finde en ny direktør. Ansættelsen sker som led i en plan om at blive Europas førende bureau inden for appudvikling.

Debat: Videresalg af telekunders data er uholdbart

Teleselskabers ønske om at kapitalisere på deres viden om kunderne er ude af trit med fokusset på datasikkerhed og forbrugernes råderet over egne data, mener adm. direktør for tele- og sikkerhedsvirksomheden Net1.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger