ITWatch

Sikkerhed

Alvorlige mangler i it-sikkerheden hos Rigspolitiet og Banedanmark

Rigsrevisionen langer ud efter it-sikkerheden hos Rigspolitiet. En række alvorlige mangler i it-sikkerheden kan i værste fald betyde, at kritisk it-infrastruktur svigter. Hos Banedanmark er der risiko for, at hackere kan tilgå kritisk data, fastslår ny beretning.

Center for Cybersikkerhed genansætter topchef

Thomas Lund-Sørensen fortsætter som øverste chef for Center for Cybersikkerhed med mere i lønningsposen, skriver Computerworld. I foråret blev jobbet slået op i forbindelse med en organisationsændring.

Juraprofessor frikender teleselskaber i datasag

Brugen af teledata i straffesager er suspenderet, efter der er fundet fejl i de rådata politiet har fået fra teleselskaberne. Men selskaberne kan ikke holdes ansvarlige, mener juraprofessor og tidligere telechef.

ECB er blevet hacket

Cyberkriminelle har med succes udført et malware-angreb mod Den Europæiske Centralbank

Svensk lydbogstjeneste når 1 mio. brugere

Lydbogstjenesten Storytel, der har haft Morten Strunge i ejerkredsen, har opnået en milepæl på 1 mio. betalende abonnenter. Det er en stigning på 200.000 siden årsskiftet.

Datatilsynets sager hober sig op på grund af personalemangel

Datatilsynet må se anmeldelser hobe sig op på grund af mangel på specialister. Tilsynet har slået ledige stillinger op to gange uden held og prøver nu igen. Det private er svære at slås med i jagten på talenter, erkender Datatilsynets tilsynschef.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger