ITWatch

Sikkerhed

Styrelse opruster mod hackerangreb i sundhedssektoren

Sundhedsdatastyrelsen står i næste måned klar med en dedikeret cybersikkerhedsenhed. Det sker samtidig med, at også amerikanske myndigheder intensiverer arbejdet for at beskytte hospitalers it-systemer og livsvigtigt medico-udstyr.

It-sikkerheden svigtede i stor svindelsag

Rigsrevisionen og Statsrevisorerne har gennem en årrække påpeget en række problemer med sikkerheden i it-systemerne hos Socialstyrelsen, hvor en stor svindelsag er ved at blive undersøgt, skriver Politiken.

Rapport: IoT er en stor trussel mod it-sikkerheden

It-sikkerheden trues blandt andet af ændrede arbejdsgange og et stigende brug af IoT. En af løsningerne i kampen mod cyberkriminalitet kan være implementering af kunstig intelligens på virksomhedens netværk, lyder det fra netværksleverandøren Aruba.

Advokater udnævnt til Datarådet

Partnere fra Bird & Bird og Bruun & Hjejle samt professor i it-ret er udnævnt til Datarådet. Højesteretsdommer Kristian Korfits Nielsen er udpeget som ny formand.

Advokatfirmaer undervurderer it-kriminalitet

Advokatbranchen er ikke sikret godt nok mod it-kriminalitet, lyder det fra en række oplægsholdere på international messe, der forklarer, hvorfor advokatfirmaer er en lækkerbisken for kriminelle.

Citrix-chef jagter vækst blandt små virksomheder

Citrix' danske topchef, der kommer fra Microsoft, indleder jagten på de små selskaber i dansk erhvervsliv for at skaffe vækst. Der er tale om et nybrud for den amerikanske gigant, som er mest kendt som leverandør til verdens allerstørste virksomheder.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger