ITWatch

EG sælger ERP-løsning til helsekostkoncern med internationale ambitioner

EG skal levere et cloudbaseret forretningssystem til helsekost-koncernen Midsona. Det skal understøtte planerne om at ekspandere til udlandet.

Foto: PR/EG

EG er blevet valgt som it-leverandøren af en ny ERP-løsning til helsekostkoncernen Midsona, der blandt andet står bag det kendte varemærke Urtekram. Det oplyser it-koncernen i en pressemeddelelse.

"Vi er stolte over samarbejdet med Midsona og over at få lov til at være en del af deres fortsatte vækstrejse ved at hjælpe dem med at samle virksomhedens varemærker til én fælles koncern. Med Infor M3 Cloud Suite 13.4 får Midsona et standardiseret, branchetilpasset og fremtidssikkert forretningssystem, som understøtter netop dette," siger kundeansvarlig hos EG Mårten Winther i meddelelsen.

Det nye ERP-system afløser flere separate platforme og forskellige måder at drive forretningen på. Den cloudbaserede løsning bliver implementeret på tværs af hele koncernen, hvilket inkluderer processer for finans, indkøb, logistik, fremstilling, kundeordrer, kvalitetskontrol og forecasting.

Udover en strømlining af den eksisterende forretning skal det nye forretningssystem skabe bedre mulighed for fremtidig opkøb.

ERP-leverandør leverer solide resultater efter opsplitning  

Oracle-udfordreren Workday oplever øget efterspørgsel som følge af kommende lovkrav 

Mere fra ITWatch

Amerikanske Armis vil være kundernes førstevalg herhjemme

Danske Lars Hermind står i spidsen for amerikanske Armis’ indtog i Nordeuropa. Han forventer at lande en tocifret millionomsætning i 2022, og ambitionerne lyder på en fordobling næste år, hvor medarbejderskaren også skal vokse betragteligt.

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

Manglende arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under det kommende folketingsvalg, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed under valgkampen. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs