ITWatch

EG fyrer og går sammen med Netcompany for at forhindre projektbøvl

EG og Netcompany indgår et tæt samarbejde med det formål, at forhindre et kuldsejlet it-projekt. 26 mister jobbet, skriver Berlingske.

EG fyrer 26 og indgår samarbejde med Netcompany for at sikre gennemførslen af et stort it-projekt.

Det skriver Berlingske.

Projektet er budgetteret til 300 mio. kr. , der blandt andet håndterer kontanthjælpen, skriver avisen.

EGs topchef Mikkel Bardram, der tiltrådte jobbet 1. november 2016, har ud over de mange fyringer måtte omplacere andre otte i selskabet.

"Det er os, der har taget initiativ til samarbejdet med Netcompany. Det handler om at gøre det bedste for kunden, og Netcompany har kompetencen og standardapplikationen i stedet for, at vi fortsætter med at opbygge vores egen applikation fra bunden. Det er vigtigt og naturligt for os at sikre et godt samarbejde fremover og en god dialog med fokus på at nå i mål. Derfor har vi gjort situationen op og betaler nu en erstatning på op til 50 millioner kroner, fordi det ikke vil være muligt at indhente forsinkelsen, og binder dermed en sløjfe på sagen. Det er også et incitament til, at vi leverer efter planen - og det vil lykkes. For os er det en naturlig måde at arbejde på, at vi har en dialog, så det var ikke så svært at tage den beslutning," siger Mikkel Bardram til avisen.

Mere fra ITWatch

Cyberkriminelle søger i stigende grad mod Norden

En ny sikkerhedsrapport viser, at velhavende nordiske virksomheder i stigende grad er udsat for digital afpresning. På blot et år er antallet af angreb i Norden steget med hele 138 pct, mens EU som helhed har oplevet en stigning på 18 procent.

Sådan ser fremtidens jobtitler ud anno 2029

Hvordan ser arbejdsmarkedet ud i 2029? Det har det globale it-konsulenthus Cognizants fremtidsafdeling undersøgt. Resultatet er en række interessante jobtitler og et bud på fremtidens kompetencer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs