EG fyrer og går sammen med Netcompany for at forhindre projektbøvl

EG og Netcompany indgår et tæt samarbejde med det formål, at forhindre et kuldsejlet it-projekt. 26 mister jobbet, skriver Berlingske.

EG fyrer 26 og indgår samarbejde med Netcompany for at sikre gennemførslen af et stort it-projekt.

Det skriver Berlingske.

Projektet er budgetteret til 300 mio. kr. , der blandt andet håndterer kontanthjælpen, skriver avisen.

EGs topchef Mikkel Bardram, der tiltrådte jobbet 1. november 2016, har ud over de mange fyringer måtte omplacere andre otte i selskabet.

"Det er os, der har taget initiativ til samarbejdet med Netcompany. Det handler om at gøre det bedste for kunden, og Netcompany har kompetencen og standardapplikationen i stedet for, at vi fortsætter med at opbygge vores egen applikation fra bunden. Det er vigtigt og naturligt for os at sikre et godt samarbejde fremover og en god dialog med fokus på at nå i mål. Derfor har vi gjort situationen op og betaler nu en erstatning på op til 50 millioner kroner, fordi det ikke vil være muligt at indhente forsinkelsen, og binder dermed en sløjfe på sagen. Det er også et incitament til, at vi leverer efter planen - og det vil lykkes. For os er det en naturlig måde at arbejde på, at vi har en dialog, så det var ikke så svært at tage den beslutning," siger Mikkel Bardram til avisen.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også