ITWatch

KMD i spidsen for nyt stort offentligt it-projekt

KMD har, sammen med to andre spillere i it-branchen, vundet opgaven med at udarbejde et nyt statsligt budgetsystem.

Moderniseringsstyrelsen har indgået aftale med KMD om leverance af et nyt statsligt budgetsystem.

Det skriver Moderniseringsstyrelsen i en meddelelse.

Systemet skal kunne foretage budgettering og budgetopfølgning i staten.

KMD skal løse opgaven sammen med Itelligence og Vision Management, hedder det. Løsningen baseres på SAP BPC samt SAP HANA, fremgår det af meddelelsen.

Vicedirektør i Moderniseringsstyrelsen Maria Damborg Hald er godt tilfreds med, at man har indgået aftalen.

"Jeg glæder mig til, at statens institutioner fra 2019 kan lægge budget og lave budgetopfølgning i et nyt budgetsystem. Det fællesstatslige budgetsystem skal lette administrationen og øge kvaliteten i budgetarbejdet og dermed forbedre grundlaget for god økonomistyring," siger hun.

Hos KMD, der ellers har måtte forsvare sig i flere omdiskuterede sager om fejl og mangler, er godt tilfredse med aftalen, siger direktør i KMD A/S Søren Henriksen.

"Vi glæder os til samarbejdet med Moderniseringsstyrelsen og til at udvikle et fællesstatsligt budgetsystem, som kan understøtte en effektiv budgetproces for de statslige institutioner," siger han og tilføjer:

"Vi ser frem til at bruge vores erfaring inden for det statslige marked til at udvikle et centralt system, som også matcher de mange forskellige behov, der er hos de koncerner og institutioner, som i fremtiden skal anvende systemet."

Den videre proces fortsætter efter sommerferien, hvor selve projektet skal sættes på skinner.

Mere fra ITWatch

Tech-veteran til ejendomsbranchen: "Smarte bygninger forbedrer folks liv"

PROPTECH SYMPOSIUM: Ejendomssektoren har adgang til den teknologi, der skal til for at forandre ikke blot branchen, men menneskers liv til det bedre – og dermed øge produktiviteten. Det siger proptech-veteran Antony Slumbers. ”Lad være med at tænke på bæredygtighed som noget ekstra,” lyder opfordringen.

Analytikere: TDC Net-chef kan tage tid at erstatte

Den afgående chef hos TDC Net, Andreas Pfisterer vil være attraktiv for mange udenlandske teleoperatører, der overvejer at gå samme vej til som TDC. Men trods stor rotation i telebranchen, hænger hans afløser ikke på træerne, mener analytiker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs