ITWatch

Datacon tættere på løsning i en millionstrid med Flügger

Malingproducenten Flügger kræver ca. 50 mio. kr. i erstatning fra it-selskabet Datacon i en konflikt om økonomisystem.

Ifølge Flüggers advokat betød fejl i et økonomisystem, at ledende medarbejdere måtte levere varer i deres private biler. | Foto: Arkiv/Colourbox

En konflikt mellem Datacon og Flügger om et økonomisystem er kommet et skridt nærmere en afslutning. Parterne har således fundet acceptable syns- og skønsmænd til at gennemgå systemet, der ifølge Flügger har kostet firmaet mindst 20 mio. kr. på bundlinjen.

Det skriver Børsen.

Ifølge avisen har to mindre danske enkeltmandsvirksomheder fået opgaven. De skal nu sammen med folk fra hhv. Flügger og Datacon gennemgå økonomisystemet, som det så ud ved leveringen, og derefter skal Retten i Glostrup afgøre, hvor ansvaret for problemerne kan placeres.

"Hele pointen er, at de skal prøve at gøre det letforståeligt for dommeren, så dommeren ikke selv skal tage stilling til, om systemet fungerer, og hvor meget det ville koste at udbrede det. Derefter kan dommeren lægge til grund, at de sagkyndige siger, at det fungerer - eller ikke fungerer," siger Flüggers interne advokat, Torben Schwaner Dehlholm, til Børsen.

Flügger kræver omkring 50 mio. kr. i erstatning fra Datacon, der har rejst et modkrav på et mindre beløb, som dog ifølge Børsen er et "stort millionbeløb".

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs