Tidligere LEGO-direktør springer ud som ERP-iværksætter

Preben Fog Svendsen har 18 år i LEGO bag sig, hvor han blandt anden har været finansdirektør, samt CIO de seneste syv år for Dovista. Nu skal den rutinerede leder i stedet være iværksætter og har stiftet en ERP-virksomhed.
Foto: Valentyn Ogirenko/Reuters/Ritzau Scanpix
Foto: Valentyn Ogirenko/Reuters/Ritzau Scanpix

Selskabet Cornerstones er stiftet og så småt i gang, og fra januar tiltræder medstifter, Preben Fog Svendsen på fuld knald, når han stopper i sin nuværende stilling som CIO hos vinduesfirmaet Dovista.

Det skriver Computerworld.

Cornerstones skal hjælpe og rådgive selskaber omkriong ERP-projekter, og Preben Svendsen og partneren Sander Dyrvig, har arbejdet dag og nat de seneste måneder på at få virksomheden op at køre, mens de fortsat har passet deres nuværende jobs, forklarer Preben Svendsen til Computerworld.

"Selskabet er oppe at køre. Vi har en investor om bord. Og vi har en strategisk samarbejdsaftale på plads med det første større konsulenthus samt kontrakt på den første kunde," siger han til Computerworld.

Udover de seneste 7 år som CIO i Dovista, har iværksætteren 18 års fortid i LEGO, hvor han var CFO for LEGO Americas samt for Legoland Parks i Californien.

Atos skal levere SAP til Region Hovedstaden

Columbus vokser på toppen i tredje kvartal

Et år med pil nedad: Columbus' aktiekurs er under pres 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også