ITWatch

Columbus henter nyt bestyrelsesmedlem

På en generalforsamling i Columbus blev der udpeget et nyt bestyrelsesmedlem, som kommer med erfaring fra rådgivningsbranchen.

Karina Kirk. | Foto: Columbus/PR

It-selskabet Columbus fik i sidste uge nyt bestyrelsesmedlem, da der blev afholdt generalforsamling. Karina Kirk indtræder i stedert for næstformand Jørgen Cadovius, der stopper efter 12 år.

Karina Kirk, der 1. maj starter som head of customer insights, loyalty and partners i Matas, kommer med stor erfaring fra rådgivningsbranchen, hvor hun har arbejdet i mere end 20 år. Først i Accenture og senere i blandt andet Qvartz, hvor hun i otte år havde flere ledende roller og var senior strategirådgiver for ledelsen i store nordiske virksomheder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Visma køber dansk lagerstyringssystem

Den norske koncern køber igen op og får denne gang danske Rackbeat, der udvikler et lagerstyringssystem målrettet små og mellemstore virksomheder, i stald.

Venturefond: Tech-markedet svømmer i kapital og mere er på vej

Det heftige aktivitetsniveau blandt investorer i de danske tech-selskaber har presset værdiansættelserne kraftigt opad, og der er risiko for, at nogle får funding, de ikke er klar til at få.  Det stiller høje krav til venturefondene, forklarer partner i Preseeds nye privatfinansierede tech-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs