ITWatch

ERP

Et år med pil nedad: Columbus' aktiekurs er under pres

På trods af økonomiske resultater, der lever op til forventningerne, er Columbus' aktiekurs det seneste år faldet med over 40 pct. Taber aktien yderligere værdi, risikerer selskabet trods milliardomsætning at ryge fra mid cap til small cap på børsen.

Itelligence-boss rykker sig forsigtigt fri af nøglepartneren SAP

TÆT PÅ: I fremtiden kommer Itelligence til at have flere løsninger på hylderne fra andre udviklere end nøglepartneren SAP. "Vi forbeholder os retten til at rådgive vores kunder omkring, hvad den bedste teknologi er til en given forretningsmæssig problemstilling," siger Itelligence-landechef Per Falck Jensen. Han vil tjene flere penge på forretningsrådgivning.

Kom tæt på Itelligence

ITWatch går i løbet af efteråret tæt på en stribe selskaber i den danske it-branche. Et af dem er konsulenthuset Itelligence, som står midt i en cloud-omstilling og samtidig søger nye forretningsmuligheder hos andre softwareudviklere end nøglepartneren SAP.

Farvel til årlige strategimøder: Kom med når konsulenthuset Itelligence udstikker kursen

TÆT PÅ: De årlige strategimøder er skrottet til fordel for en mere "rullende strategiproces" hos Itelligence. It-konsulenthuset overvejer hele tiden, hvor det skal lægge snittet mellem sin traditionelle rolle som SAP-hus og nødvendigheden af at få nye teknologier fra andre spillere på hylderne. I dette tredje kapitel af serien Tæt På sætter ITWatch fokus på Itelligence.

Datacon-direktør: "Det har været lidt rystende at opleve"

Efter et begivenhedsrigt år med frasalg og afslutningen af en langvarig strid med en kunde glæder Datacon-direktør, Kenn Buhl, sig til at fokusere på ERP-selskabets kerneforretning. Retssagen har fået Datacon til at gøre mere ud af aftalerne med kunderne.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger