ITWatch

Brancher

Da landet lukkede ned åbnede tech-iværksætter sin virksomhed

MIN KARRIEREVEJ: Omar Jarkas fik en idé i 2017, som introducerede ham til livet som iværksætter. Til trods for fremtidsambitioner i den akademiske verden valgte han at fokusere på sin startup. I marts 2020 søsatte han sin anden virksomhed, Etito, og glæder sig til at Danmark åbner igen, så den for alvor kan komme igang.

Vækstfondens matchordninger bliver forlænget

Matchordningerne bliver forlænget ind til slutningen af april. Det sker som følge af en aftale mellem Regeringen og en række af folketingets partier, der forøger Vækstfondens Covid-19-ordninger med knap en mia. kr.

Rigsrevisionen afslutter opsyn med Sundhedsplatformen

Rigsrevisionen slipper sit greb om Region Hovedstadens brug af Sundhedsplatformen. Regionens tiltag de seneste år er "tilfredsstillende", og sagen kan dermed afsluttes, lyder konklusionen i et notat fra Rigsrevisionen.

Serieiværksætter startede først som 35-årig: Siden har jeg ikke set mig tilbage

MIN KARRIEREVEJ: Det var først som 35-årig, at Eric Lagier fik øjnene op for iværksætteri, da han som grundlægger af Memolane i starten af 2010'erne røg til Silicon Valley og tilbage igen. I 2016 grundlagde han Byfounders med Tommy Andersen, og i dag bruger han blandt andet sin tid på at hjælpe den næste generation af iværksættere.

Ny UR-direktør er "lidt rusten" indenfor robotteknologi

Det er 13 år siden, at Kim Povlsen sidst beskæftigede sig med robotteknologi, men han håber at kunne drage fordel af en "lidt rusten" erfaring med teknologien i sit nye job som adm. direktør i Universal Robots. Han havde første arbejdsdag mandag.

Conscia rider videre på vækstbølgen

Claus Thorsgaard er stoppet som topchef i Conscia. Det gør han samtidig med, at selskabet præsenterer regnskab med en toplinje i vækst og fremgang i driftsresultatet.

Kommuner går i tænkeboks efter nederlag i klagenævn

Efter at have tabt en sag i Klagenævnet for Udbud vil 11 kommuner nu se på, hvordan udbudsmaterialet skal skrues sammen i et genudbud. Kommunerne vil igen benytte SKI's rammeaftale, men kommer ikke til at eksperimentere.

Seneste nyt

Se flere jobs