ITWatch

Brancher

Dansk Erhverv: Bekymrende at 5G-auktioner udskydes

Dansk Erhverv har tidligere været stærkt kritiske overfor mulighederne for en udskydelse af de kommende frekvensauktioner til blandt andet 5G. Nu kom udskydelsen så og organisationen venter at sagen prioriteres højt.

Salary indgår aftale med stort pensionsselskab

Pensionsselskabet Velliv vil fremover samarbejde med den digitale udbyder af lønsystemer, Salary, om at gøre det lettere for selvstændige og mindre virksomheder at håndtere pensionsordningen.

Kviknet indgår aftale med Fibia

Fibia inviterer endnu en internetudbyder ind på sit fibernet. Fynske Kviknet bliver det nyeste tilbud til de cirka 500.000 kunder.

Netip vil være landsdækkende og skal udvide med tre nye kontorer

Udviklingen fortsætter hos Netip, som ovenpå endnu et regnskab med vækst i bruttofortjenesten skal åbne i hvert fald tre afdelinger mere i Danmark. Derefter kan man måske begynde at kigge mod udlandet – direktøren leger i hvert fald med tanken, fortæller han til ITWatch.

Amazon kaster sig over podcasts

Ehandelsselskabet vil være med i kampen om podcastlytternes opmærksomhed. Lydindholdet bliver tilgængeligt gennem selskabets musikstreamingtjeneste.

Digital startup drømmer om udlandet efter at have fundet ny investor

Softwarevirksomheden Silvi har fået en økonomisk håndsrækning fra en privat investor, som blandt andet skal bruges til en international lancering af selskabets software, der kan hjælpe medicinalselskaber, myndigheder og prioriteringsorganer til hurtigere at foretage metaanalyser.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger