ITWatch

Brancher

SAP Danmark øger omsætningen men tjener færre penge

Mens omsætningen går frem, må SAP's danske forretning se resultatet dykke under de 100 mio. kr. Et resultat, som samtidig er det laveste i mere end ti år. Hos ledelsen udtrykker man generelt tilfredshed med regnskabet.

Det venter Netcompany at hente på børsnotering

Det danske it-konsulenthus Netcompany venter at sende mellem 40 og 46 pct. af selskabet i udbud, når selskabet går på Børsen. Prisen pr. aktie ventes at lande mellem 135 til 165 kr. pr. aktie, lyder det fra Netcompany, som også har en mulig første handelsdag i spil.

Virksomheder jagter it-studerende ved eksamenstid

Der er rift om de største talenter inden for it-fagene, og virksomheder forsøger i høj grad at rekruttere især de ældre studerende på de afsluttende år af uddannelsen. Men de studerende har klare krav til kommende arbejdsgivere.

HP slår analytikernes forventninger

Amerikanske HP Enterprises kommer ud af andet kvartal bedre end ventet og barsler, ifølge selskabet selv, med et årsregnskab, som kommer til at overgå forventningerne.

Kommune efter KMD-fejl: Det skal ikke ske igen

Roskilde Kommune indleder nu forhandlinger om kompensation med KMD, efter it-selskabet har slettet 82.000 af borgernes breve. Det er en banal fejl, der ikke burde kunne ske hos et professionelt it-selskab – og det skal ikke ske igen, siger Roskilde Kommune.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger