ITWatch

Brancher

Han skal få hele verden til at bekæmpe cyberkriminalitet

Kriminalitet betaler sig ikke, siger man, men den påstand har cyberkriminelle kun latter til overs for. Faktum er, at når det gælder grænseoverskridende cyberkriminalitet, bliver gerningsmændene reelt aldrig pågrebet eller retsforfulgt.

Systematic klar til kamp om sundheds-it

"Hvis der er et politisk ønske om ét it-system, frygter vi ikke sådan et valg," slår Systematic fast i kølvandet på regeringens sundhedsudspil. Selskabet har i dag sat sig på alle tre vestdanske regioner.

Omstridt model bag fintech-selskabs kapitalindsprøjtning

Aryze har rejst godt 10 mio. kr. gennem særlig finansieringsmodel, der sidste år fik hug af flere landes finanstilsyn. "Det er ikke længere det vilde vesten," siger direktør, der blandt andet vil bruge pengene på at hente flere penge.

Salg af softwarefirma styrker venturefond

På trods af et vellykket virksomhedssalg til en udenlandsk køber lige efter nytår, ærgrer direktøren i venturefonden Northcap sig alligevel over, at det er svært at fastholde lovende danske it-virksomheder på danske hænder.

Danskerne er tilfredse med Borger.dk

I gennemsnit havde Borger.dk over 100.000 besøg hver eneste dag i 2018. Danskerne er generelt godt tilfredse med hjemmesiden, viser ny brugerundersøgelse.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger