ITWatch

Brancher

Dansk AI-startup vil hente 150 mio. kr. til international vækst

Techbbq: Certainly oplever stor interesse fra udenlandske fonde, og nu er det op til direktør Henrik Fabrin at vælge, hvilken investor den danske startup skal gå med. "Al kapital er jo ikke den samme," siger han. Målet er at hente mindst 150 mio. kr. inden for det næste halve år og at lave en børsnotering om fem år.

Storbritannien ser fald i fintech-investeringer

Efter et årti med massive investeringer i fintech-startups vender investorerne sig nu mod mere sikre investeringer, antyder ny analyse. Færre penge bliver rejst i tidligere runder, mens antallet af nystiftede fintech-selskaber daler, viser analysen.

Mangel på arbejdskraft presser vikarbureauer

It-branchen er lagt fra den eneste branche, der lider under mangel på arbejdskraft. Virksomheder benytter sig nu mere af vikarerbureauer, der oplever en voldsom stigning i henvendelser.

Google ruller nyhedsplatform ud i Japan

Næsten 1000 medier i en stribe forskellige lande har nu indgået aftale om at lade deres nyhedsindhold optræde på Google News Showcase. Seneste knopskud er Japan.

Danmark er digital verdensmester

Danmark er nummer 1 af 110 lande målt på digital livskvalitet. Danmark indtager førstepladsen i kraft af lave priser, høj kvalitet, stærk infrastruktur og digitaliseringen af den offentlige sektor.

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs