ITWatch

Foto: GN Store Nord / PR

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Software

Seneste klummer

Se alle

Seneste jobskifte

 • Betina Beyer

  Ny titel: Solution Specialist
  Ny arbejdsgiver: Conecto
 • Martin Stampe

  Ny titel: Udviklingsdirektør
  Ny arbejdsgiver: Bankdata
 • Laura Klitgaard

  Ny titel: Formand
  Ny arbejdsgiver: Ingeniørforeningen, IDA

Indsend jobskifte

Se alle

Øgede krav til søgemaskiner trådt i kraft

Markedsføringsloven er blevet revideret. ”Ændringerne af markedsføringsreglerne vil blandt andet gøre det lettere for forbrugerne at navigere på de digitale markeder,” siger vicedirektør i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Nu stiger priserne på bredbånd

Sidste års ballade om en ny regulering af engrospriserne på bredbåndsmarkedet, begynder nu at udløse prisstigninger på enkelte bredbåndsprodukter, der stiger med en rund tyver om måneden.

Det "skræmmende" spionvåben Pegasus får Folketinget til at øge beskyttelsen

Fremmede magter har overvåget telefonerne hos toppolitikere og magtkritiske journalister ud over Europa. I Danmark advarer PET om, at ”visse politikere og embedsmænd er prioriterede mål” for aflytning, og Folketinget vil nu beskytte danske politikere mod et bestemt overvågningsprogram. Europa-Parlamentet er allerede gået i gang.

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs