ITWatch

Strategi

Stofa får det svært i fremtidens tv-marked

Stofas plan om at satse på unikt indhold til at få flere kunder i butikken er den rigtige vej at gå, men Stofa får alligevel svært ved at klare sig i fremtidens marked, lyder det fra Sydbank.

Dansk leverandør af teleudstyr i tysk storsats

Danske DKT vil nu erobre det tyske marked og øge hastigheden på de lokale netkunders bredbåndsnetværk. Herhjemme er selskabet storleverandør til TDC. Som dansk leverandør er vi fremtiden i Tyskland, siger direktøren til ITWatch.

Konsulenthuset 7N: Sådan omlagde vi Bankdata

Datacentralen Bankdata har været igennem en omfattende oprydning af sine interne processer, som konsulenthuset 7N har stået bag. I en intern artikel i 7N forklarer man hvordan processen har været.

Tradeshift: Skyen er sikrere end det gamle serverrum

Hos danske Tradeshift ser man kun fordele i at omfavne cloud-platformene, som i disse år oplever massiv vækst. Argumenterne tæller både større frihed og spillerum end de gamle serverparker i kælderen, og samtidig en højere grad af sikkerhed for virksomhederne.

Digizuite henter ny CEO og millioninvestering

Den danske digital asset management-virksomhed Digizuite skifter ud på ledelsesfronten, og henter samtidig en investering på et tocifret millionbeløb ind. Pengene skal bruges til at udvikle selskabet og fortsætte den globale vækst.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger