ITWatch

Strategi

Telmore vil tilbyde nationale abonnementer

Mandag tilføjede Telmore på sin hjemmeside, at to af selskabets abonnementer "udløber snart." Adm. direktør Jens Grønlund afviser, at teleselskabet havde regnet med at kunne udbyde de to produkter efter 15. juni og lancerer snart nye abonnementer.

It-partnerskab slut efter 25 år

Ejergruppen bag it-selskaberne Capmon og Konsensit har besluttet at gå hver til sit efter 25 års partnerskab. Forskellige visioner for udviklingen, lyder begrundelsen.

Hasse Bergman: Derfor solgte vi Scales

NNIT har købt konsulentvirksomheden Scales for et treciftret millionbeløb. Medstifter og direktør Hasse Bergman fortsætter som direktør og er tryg ved at komme under NNIT's vinger.

Dansk it-selskab skal revolutionere KMD's sagsbehandling

Danske Exformatics har indgået en aftale med KMD, som skal effektivisere den måde videnmedarbejdere i statens forvaltninger arbejder på. Hos Exformatics håber man at vinde anseelige markedsandele, som på sigt skal veksles til et udlandseventyr.

Cisco nedjusterer og varsler nye fyringer

Cisco sænker forventningerne til indtjeningen i næste kvartal. Samtidig udvider selskabet igangværende nedskæringer i medarbejderstaben med yderligere 1100 stillinger.

Per Kogut: Derfor køber vi Scales

NNIT har smidt et stort millionbeløb for Microsoft-selskabet Scales, og det åbner en række strategiske muligheder for den børsnoterede gigant.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger