ITWatch

Strategi

Erhvervslivet opruster i kampen mod hackere

Det brede erhvervsliv har i den grad fået øjnene op for it-sikkerhed og indsatsen mod ondsindede hackerangreb efter A.P. Møller-Mærsk-koncernens it-systemer i næsten to uger var gjort ukampdygtige med milliardtab til følge.

NNIT satser på persondata som fremtidens væksteventyr

Persondata bliver en af fremtidens vækstmotorer for NNIT, fortæller topchef Per Kogut, der beskriver halvårsregnskab som "midt i landskabet". Aftagende forretning med Novo Nordisk nager, men solid vækst fra andre kunder kompenserer til fulde for tabet.

Milliarderne flyder fra Google til Apple

Google betaler årligt milliarder af dollars til konkurrenten Apple for, at selskabets søgemaskine indstilles som standard på Apples mobile enheder - og prisen er steget markant i de senere år.

Fremtiden byder på øget krav til it-chefen

Det er ikke længere nok at være garant for sikker drift af en virksomheds it for it-chefen. Fremtidens krav er langt større, og virksomheders it-folk kan se frem til en mere central rolle.

Omdiskuterede danske mobilabonnementer lokker nye kunder til Plenti

Som følge af EU's roaming-regler har Plenti lanceret et produkt, der kun kan bruges i Danmark. Nu viser det sig, at det har drevet cirka 60 pct. af selskabets kundetilvækst i andet kvartal. "Vi ser os som vindere i forhold til det her," siger adm. direktør Peter Mægbæk.

TDC løber om kap med tiden for at stoppe tv-fald

Pilen peger langt om længe opad for TDC's mobilforretning, mens de grå skyer fortsat hænger tungt over tv-delen. "Problemet for TDC er, at de er et mellemled, som mange forsøger at gøre overflødigt," vurderer analytiker.

Skoler leaser sig til nyt it-udstyr

Hos it-virksomheden 3 Step It har man med succes fået etableret en leasingaftale med en række kommunale kunder, som sikrer skolerne tidssvarende it-udstyr og 3 Step It en solid kunde, som potentielt kan vokse i omfang.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger