ITWatch

Fynsk robotvirksomhed hædret med nordisk startup-pris

Fynsk iværksætterselskab med blot et år på bagen er blevet kåret som "Best Newcomer" ved Nordic Startup Awards i Stockholm.

Kubo Robotics var blandt vinderne ved Nordic Startup Awards

Kubo Robotics blev stiftet i 2016, men det fynske selskab kan allerede nu smykke sig med endnu en iværksætterpris. Det skriver Fyens Stiftstidende.

Kubo Robotics vandt således prisen som "Best Newcomer" ved Nordic Startup Awards i Stockholm.

"Vi er meget stolte af at modtage prisen som Best Newcomer. Det betyder rigtigt meget, at prisen blandt andet er blevet givet igennem en offentlig afstemning, og at folk synes om det, som Kubo står for. Men det er også en pris, der forpligter. For de tidligere vindere i den her kategori har virkelig vist format," siger medstifter og adm. direktør Tommy Otzen til Fyens Sitftstidende.

Sidste år løb selskabet, som står bag udviklingen af en læringsrobot, der giver børn på ned til fire år indsigt i programmering, med en pris ved teknologikonferencen WebSummit i Lissabon. Vækstfonden og KMD Venture har begge investeret i Kubo Robotics.

Vivino-medstifter: Succesfulde iværksættere vender hjem

Striber af priser til danske startup-selskaber

Forsiden lige nu

Klumme: Glem alt om bredbåndspuljen

Virsomheder og ikke bredbåndspuljer skal drive den digitale infrastruktur i yderområderne. Med virksomhederne følger nemlig lynhurtigt bredbånd, lyder det fra Rasmus Helmich, adm. direktør i Nianet, i denne klumme.

Seneste Startup

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger