ITWatch

Startup

Amazon holder skarpt øje med danske tech-iværksættere

Verdens største cloududbyder Amazon Web Services (AWS) mener, at fremtiden tilhører iværksætterne. Derfor har man iværksat en række tiltag, som skal hjælpe de nyeste skud på erhvervstræet frem i verden og samtidig skabe fremtidens storkunder.

Debat: Realisér iværksætterforslag mens det er muligt

Der er akut behov for at løse de grundlæggende udfordringer for iværksættere. Derfor bør iværksætterdanmark arbejde sammen om at fastholde emnet på den politiske dagsorden, mener medlem af iværksætterpanelet Tine Thygesen.

Tommy Ahlers skal overbevise politikerne om medarbejderaktier

Ud af de i alt 20 anbefalinger, som Iværksætterpanelet har forelagt erhvervsminister Brian Mikkelsen (K), er det især punktet omkring medarbejderaktier, som formand Tommy Ahlers gerne ser gennemført. Han frygter, at partipolitik kan komme i vejen.

IT-Branchen: Flere gode takter i Iværksætterpanelets anbefalinger

Hos IT-Branchen er man tilfreds med, at Iværksætterpanelet i en række anbefalinger sætter fokus på de udfordringer som møder landets startups. Især aspekterne omkring finansiering og adgangen til offentlige opgaver kan komme it-virksomhederne til gavn, lyder det.

Axcess-stifter går i krig med livsværket

It-rigmanden Stig Abildsø stifter et rivaliserende selskab til it-konsulenthuset Axcess, som Abildsø i 2014 selv solgte til Atea for 317 mio. kr. Han mener, Atea har truffet en række forkerte beslutninger, som har efterladt et kæmpe hul i markedet.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger