ITWatch

Startup

Storinvestor forsvarer Seed Capital

Kritikken af venturefonden Seed Capital for at udnytte offentlige midler er gået over gevind. "Illoyal adfærd," lyder det fra en af landets kendte iværksættere.

Fintech-startup trodser Apple-blokade

Fintech-selskabet Subhub har længe kæmpet med Apple om at få lov til at rulle selskabets abonnementsløsning ud gennem amerikanernes appstore. Nu lancerer selskabet i stedet gennem Facebooks chat-system.

Seed Capital-option koster i sidste ende iværksættere dyrt

Startups mener, at Seed Capitals krav om købsoptioner, som giver fonden mulighed for at købe sig billigt ind i selskaberne op til to år senere, har gjort andre investorer mere tilbageholdende med at investere i iværksættervirksomhederne.

Ung startup får kapitalindsprøjtning

It-platformen Worksome, der forbinder freelancere med virksomheder, har modtaget en millioninvestering. Bag investeringen står blandt andre tidligere direktør i TC Electronic.

Online-konge: Iværksættere er de nye rockstars i Danmark

Interview: Jacob Risgaard holder fart i profileringen af vækstvirksomheden Coolshop ved at holde foredrag, samle penge ind til bekæmpelse af kræft, køre i smarte sportsvogne og optræde i tv. Nu skal netbutikken nemlig også bestå af fysiske butikker.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger