ITWatch

Resultater

Twitter klarer sig bedre end ventet

Fremgang hos den amerikanske beskedtjeneste Twitter i første kvartal får i dag aktien til at stige, men der er stadig langt til den kurs, aktien havde, da selskabet blev børsnoteret.

Tidligere SE-selskab indkasserer millionminus

Cloud- og hostingvirksomheden Cloud Factorys 2016-regnskab bærer i høj grad præg af skilsmissen med SE tilbage i slutningen af 2015. Ledelsen forventer, at 2017 vil blive året, hvor man vender minus til plus.

Dansk it-konsulenthus deler overskuddet i porten

It-konsulenthuset Changegroups regnskab for 2016 tegner et billede af et selskab på vej frem. Samlet steg omsætningen med 40 pct. i virksomheden, hvis ejerkreds hovedsageligt består af medarbejderne og tilknyttede konsulenter.

Duedahl: Jeg ser ingen grund til at anfægte Stofa-købet

Det er for tidligt at vurdere, om SE's køb af Stofa var en dårlig handel, mener direktør Niels Duedahl. Han kalder goodwill-nedskrivningen på 1,3 mia. kr. for en straksafskrivning, der handler om "minimering af fremtidige risici".

BEC-boss: Investeringer på grund af ny regulering stiger kraftigt

Datacentralen BEC bruger stadig flere investeringskroner på compliance. Men én ting er omfanget af den nye regulering – noget andet er den sløve lovgivningsproces, "som gør det svært at ramme rigtigt," fortæller BEC-topchef Kurt Nørrisgaard til FinansWatch.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger