ITWatch

Profiler

Spildirektøren blev bidt af computere som barn

Den danske direktør for spiludvikleren Wargaming røg i computergryden som lille og har trods filosofistudier og en overgang som musiker i et heavy metal-band beskæftiget sig med maskiner og spiludvikling lige siden.

Quiz: Hvor godt kender du Telenor?

Følger du ordentligt med i it- og telebranchen samt i din virksomhed? Deltag i vores quiz og vær med i lodtrækningen om at vinde en iPad.

It-iværksættere kritiserer kendt serieiværksætter

Flere it-iværksættere kritiserer nu "iværksættereksperten" Jonathan Løw i en artikel på Insidebusiness. "Det er et regulært problem, at man markedsfører sig selv som serieiværksætter, når man ikke har en eneste succesfuld startup på samvittigheden," lyder kritikken.

Her er Adam Lebechs nye opgaver

Adam Lebech går fra at være branchedirektør i DI Digital til i stedet at blive vicedirektør hos Digitaliseringsstyrelsen. Erfaring skal hjælpe til at bygge bro mellem private virksomheder og offentlige myndigheder.

Creuna-direktør: Vores branche står ikke stille

Han troede, han blot skulle gøre et hurtigt stop i virksomheden for at få lidt erfaring og så starte som selvstændig. Ti år senere er Roar Nissen fortsat i den nordiske virksomhed Creuna - nu som chef for Danmark. En af årsagerne er branchens foranderlighed, siger han.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger