ITWatch

Profiler

Microsoft-direktør: Der findes ingen eksperter i dag

ITWatch sætter fokus på profiler i it-branchen, og hvorfor det lige præcis var her, de endte med at gøre karriere. For nogle et bevidst valg, for andre en tilfældighed. I dag svarer Frank Vium, direktør for enterprise & partner group i Microsoft, der begyndte sin karriere som au pair i Paris.

Erik Damgaard: Nu har jeg lært lektien

Erik Damgaard husker tilbage på børsnoteringen af Damgaard Data som en større milepæl end det senere milliardsalg til Microsoft. Han mener i øvrigt, at hans nye projekt Uniconta har potentiale til at blive "ligesom det gamle."

SDC skifter ud i bestyrelsen

SDC, der driver it for en lang række banker, skifter ud på centrale poster i bestyrelsen. Ind og ud går bankdirektører.

Telia-direktør: Teknologi giver uanede muligheder på godt og ondt

ITWatch sætter fokus på interessante profiler i it-branchen, og hvorfor det lige præcis var her, de endte med at gøre karriere. For nogle et bevidst valg, for andre en tilfældighed. I dag svarer Morten Bentzen, adm. direktør i Telia, der som barn ville være jægerpilot.

Simcorp-direktør: "It-branchen var min drøm fra starten"

ITWatch sætter fokus på interessante profiler i it-branchen, og hvorfor det lige præcis var her, de endte med at gøre karriere. For nogle et bevidst valg, for andre en tilfældighed. I dag svarer Klaus Holse, adm. direktør i Simcorp, der blev fanget af it af en programmérbar lommeregner.

Globit-direktør om karrierevalg: Jeg blev rekrutteret til en fødselsdag

ITWatch sætter fokus på interessante profiler i it-branchen, og hvorfor det lige præcis var her, de endte med at gøre karriere. For nogle et bevidst valg, for andre en tilfældighed. I dag svarer Charlotte Schnack, operativ direktør i Globit, der startede sin karriere som Spies-rejseguide.

Edlunds direktør om at "blive første blandt ligemænd"

Han læste sin vigtigste læresætning om ledelse på en tavle i Sønderborg i 1979. Han leder gennem det at sætte et stærkt team fremfor at fylde sig med ledelsesbøger. Læs her Edlunds adm. direktør Morten Bruun Steiners syn på det at være chef.

"Mange beslutninger kræver mod"

Johnny Iversen er i dag direktør for EG's Citizen Solution, som han kommer fra efter en direktørpost i Silkeborg Data. Her fortæller han om hans syn på det at være leder.

Lessor-direktør: "Jeg er mega begejstret for den konstante dynamik i branchen"

ITWatch sætter fokus på interessante profiler i it-branchen, og hvorfor det lige præcis var her, de endte med at gøre karriere. For nogle et bevidst valg, for andre en tilfældighed. I dag svarer adm. direktør i Lessor Peter Colsted, som oprindeligt er uddannet inden for skovbrug, men i dag ikke kunne forestille sig at arbejde andre steder end i it-branchen.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger