ITWatch

Profiler

"Jeg vidste godt, at NNIT ville blive en darling"

ITWatch sætter fokus på interessante profiler i it-branchen og på, hvorfor det lige præcis var her, de endte med at gøre karriere. For nogle et bevidst valg, for andre en tilfældighed. I dag svarer Carsten Krogsgaard Thomsen, finansdirektør i NNIT, der mener, at det "ikke nødvendigvis er sjovt at have det nemt hele tiden."

BEC-boss: Investeringer på grund af ny regulering stiger kraftigt

Datacentralen BEC bruger stadig flere investeringskroner på compliance. Men én ting er omfanget af den nye regulering – noget andet er den sløve lovgivningsproces, "som gør det svært at ramme rigtigt," fortæller BEC-topchef Kurt Nørrisgaard til FinansWatch.

Derfor solgte Niels Zibrandtsen Global Connect

Han er blevet en rigmand med hang til ræs i dyre italienske biler, men salget af livsværket har ikke sat tempoet ned for Niels Zibrandtsen, selvom han er rundet 60. Læs her hvorfor han solgte Global Connect.

Påskeæg fra redaktionen

Gik du glip af nogle af artiklerne om it- og telebranchen? Så får du her et udpluk af de allerbedste fra de seneste uger. God læselyst og påske!

Tidligere TDC-topchef leder efter ny direktørpost

Carsten Dilling er netop udvalgt som bestyrelsesformand for NNIT. Men Carsten Dilling er stadig frisk, hvis den rette direktørpost dukker op. Og han kan godt håndtere begge dele samtidig, siger han selv.

Det vil Carsten Dilling som ny NNIT-formand

Carsten Dilling træder ind i formandsrollen i NNIT med en solid erfaring i bagagen. 25 år i it-branchen og mange år som topchef i selskaber som Columbus, Ementor og TDC sikrer, at det er en dreven herre, der nu er formand. Dilling siger, at de offentlige spareforventninger til it-projekter er usunde.

Erfarne erhvervsfolk ind i bestyrelsen hos RTX

RTX, der designer og producerer trådløse løsninger, har fået nye medlemmer i bestyrelsen. Blandt andre er den administrerende direktør for Louis Poulsen nu en del af RTX's bestyrelse.

Malou Aamund: Google kræver ny ledelsesstil

Efter at have været chef for Google i Danmark i 100 dage må Malou Aamund erkende, at hun har kigget godt efter i sin værktøjskasse for at skabe den rette ledelsesstil hos den amerikanske it-gigant.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger