ITWatch

Ingeniører afholder kritisk konference om sundhedsplatformen

Er Sundhedsplatformen en vinder eller en fejl? Ingeniørforeningen IDA afholder mandag kritisk konference om den omdiskuterede it-platform.

IDA, Ingeniørforeningen i Danmark, afholder på mandag en kritisk konference om sundhedsplatformen. Det skriver IDA på sin hjemmeside.

"Arrangementet har til formål at belyse de udfordringer, der er knyttet til at udvikle og indføre et stort og integrerende IT-system i hospitalsvæsenet. Det vil lægge vægt på de forskellige interesser og niveauer, der er involveret i realiseringen af et så stort IT-baseret projekt, som påvirker alt fra arbejdsgange, kommunikation og standardisering til økonomi og ledelse," hedder det.

Blandt deltagerne er:

Overlæge Niels Bentzon, Herlev Hospital, der vil fortælle om konsekvenser for den kliniske praksis, patientdata og relationen mellem læge og patient.

Professor Jes Søgaard, SDU og Kræftens Bekæmpelse: Risikovurdering samt krav til kvalitetssikring af sundheds-it i relation til lægemidler og behandlinger.

Gert Galster, sund-IT: Sundhedsplatformen - hvorfor er det så svært?

Professor Jørgen Bansler, Datalogisk Institut, Københavns Universitet: Erfaringer med 'gevinstrealisering' fra USA.

Arrangementet finder sted på mandag i København.

Sundhedsplatformen kan koste Region H 730 mio. kr.

Mangler på Sundhedsplatformen kan ende med voldgiftssag

 

Forsiden lige nu

Atea snublende tæt på finsk milliardordre

Den nordiske it-leverandør Atea har for tredje gang sikret sig en aftale om Microsoft-licenser til den finske pendant til danske Kombit. Værdien af ordren ender på den gode side af 1,5 mia. kr.

Seneste Politik

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger