ITWatch

Politik

Flere bøder kan være på vej til Google

EU-Kommissionen har stadig to åbne undersøgelser mod Google, og de foreløbige resultater indikerer, at selskabet har misbrugt sin markedsposition. Det siger konkurrencekommissær Margrethe Vestager.

EU giver rekordstor bøde til Google

Google får en bøde på 2,4 mia. euro for brud på de europæiske konkurrenceregler. Selskabet har desuden fået besked på, at det har 90 dage til at ændre sin praksis, hvis det vil undgå dagsbøder. Google overvejer en appel.

Branchen jubler over Lars Frelles jobskifte

Det vækker glæde blandt branchefolk, at Lars Frelle-Petersen rykker fra Digitaliseringsstyrelsen og tættere på det politiske. "Vi ser det som ministerens ønske om at styrke ambitionerne på det digitale område," siger direktør.

Frelle: Derfor skifter jeg til Finansministeriet

Lars Frelle-Petersen rykker til Finansministeriet fra Digitaliseringsstyrelsen i en lynmanøvre for at støtte ministeren for offentlig innovation med en storstilet reform. Jobskiftet sker i en lynmanøvre, og Frelle har allerede forladt sin gamle arbejdsplads.

Her er Lars Frelles nye job i Finansministeriet

Digitaliseringsstyrelsen mister en synlig direktør. Efter fem år siger Lars Frelle-Petersen farvel og rykker over i Finansministeriets departement. Her skal han stå i spidsen for at implementere sammenhængsreformen.

Plenti søger dispensation fra EU's roaming-regler

EU's stort anlagte forbud mod at lade teleselskaber udskrive ekstraregninger, når deres kunder bruger data i udlandet, rammer Plentis forretning i en grad, så selskabet har søgt om at blive undtaget fra reglerne.

Seed Capital-option koster i sidste ende iværksættere dyrt

Startups mener, at Seed Capitals krav om købsoptioner, som giver fonden mulighed for at købe sig billigt ind i selskaberne op til to år senere, har gjort andre investorer mere tilbageholdende med at investere i iværksættervirksomhederne.

Fondschef for Seed Capital indtog dobbeltrolle

Adm. direktør i Seed Capital Ulla Brockenhuus-Schack sad sideløbende med sit job som fondschef også som direktør for det statslige Pre-Seed Innovation. En forsker i forvaltningsret mener, at Ulla Brockenhuus-Schack dermed har været inhabil. Ulla Brockenhuus-Schack afviser selv anklagerne om inhabilitet.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger