ITWatch

Politik

Forsvarer: dommer i Atea-sag er ikke upartisk

En af forsvarerne i den kommende Atea-sag om bestikkelse på chef-niveau har fremsendt en protest over valget af dommer. Den valgte dommer er ikke upartisk, lyder det blandt andet fra forsvaren.

IT-ansatte: I skal lære engelsk

Konkurrencen med udenlandske it-folk gør, at kravene til danske it-medarbejdere stiger og engelsk er et ikke til at komme udenom, vurderer rekrutteringsfirma.

Gevinst fra digitalisering af post lader vente på sig

Den forventede milliardbesparelse fra digitalisering af post mellem det offentlige og borgere er langt væk. Ifølge både Statsrevisorerne og Rigsrevisionen er de årlige besparelser på en milliard kroner endnu ikke realiserede.

Påskeæg fra redaktionen

Gik du glip af nogle af artiklerne om it- og telebranchen? Så får du her et udpluk af de allerbedste fra de seneste uger. God læselyst og påske!

Snapchat under anklage for talfusk

En tidligere ansat hos amerikanske Snapchat påstår, at selskabet bag den populære beskedtjeneste ikke er helt så populær, som Snap Inc. har oplyst forud for børsnotering.

KMD dykker i popularitet

Outsourcing-kunder sender KMD ned ad popularitetsstigen, så den danske it-leverandør kun overgår IBM, når det kommer til kundetilfredshed. Det viser undersøgelse fra PA Consulting.

It-branchen usikker på ny datalov

De danske it-virksomheder mangler svar på, hvad EU’s persondataforordning vil stille af krav. Branchen efterlyser dansk fortolkning af reglerne fra Justitsministeriet.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger