ITWatch

Mulige Nets-ejere klar på yderligere opkøb

En gruppe kapitalfonde anført af amerikanske Hellman & Friedman har budt 33 mia. kr. for Nets. Til Børsen siger kapitalfondens direktør, at man er klar på at deltage i yderligere konsolidering, hvis man får muligheden. Det skal få Nets bredere ud i Europa.

Nets, som står bag dankortet, nemid og betalingsservice, har udsigt til at få nye ejere bestående af en gruppe af kapitalfonde, heriblandt amerikanske Hellman & Friedman, som samlet set har budt 33 mia. kr. for betalingsformidleren.

Og hvis ellers handlen går igennem, stopper kapitalfondenes opkøbstogt ikke, forklarer Stefan Götz, der er adm. direktør i Hellman & Friedman, over for Børsen.

Således er han klar på at opkøbe flere spillere på betalingsmarkedet for at gøre Nets stærkere i kampen mod de øvrige betalingsspillere i Europa.

"Vi har tænkt os at rejse nye penge i fremtiden og deltage i konsolideringen, hvis vi får muligheden," siger Stefan Götz til Børsen.

Videre siger han, at "det vil kræve væsentlige investeringer" at reagere på den konsolidering, man har set i betalingsbranchen henover sommeren. Eksempelvis købte amerikanske Vantiv i sommer britiske Worldpay, som tilsammen bliver verdens største leverandør af betalingsservice.

Artiklen er leveret af vores søstermedie FinansWatch.

Kapitalfond-direktør: Bud på Nets er alt for højt

Kapitalfonds-chef efter tilbud på Nets: Vi skaber afkast ved at accelerere væksten

Forsiden lige nu

Uber skjulte hackerangreb

Hackere stjal data fra Uber og fik penge af selskabet for at slette de stjålne emails og telefonnumre. Samtidig lagde ledelsen låg på sagen, skriver flere medier.

Seneste M&A

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger