ITWatch

M&A

Påskeæg fra redaktionen

Gik du glip af nogle af artiklerne om it- og telebranchen? Så får du her et udpluk af de allerbedste fra de seneste uger. God læselyst og påske!

Foxconn vil købe Toshibas chip-virksomhed

Den store, asiatiske elektronik-producent Foxconn er parat til at betale op mod 189 mia. kr. for Toshibas computerchip-division. Toshiba er nødlidende, efter selskabet i dag offentliggjorde et chokregnskab uden revisorpåtegning.

Miracle sikrer udviklingskræfter med opkøb

Det danske It-konsulenthus Miracle har ligesom flere virksomheder herhjemme oplevet vanskeligheder med at rekruttere udviklere. Derfor har man nu opkøbt virksomheden Steuerhaus, som blandt andet råder over en større udviklingsafdeling i Rumænien.

Kapitalfond køber it-firmaet Icotera

Kapitalfonden Maj Equity føjer endnu en virksomhed til sin portefølje. For et større millionbeløb ejer fonden nu 75 pct. af softwarefirmaet Icotera.

Telia låner 15 mia. svenske kroner

Telia bekræfter nu at have fået et milliardlån. Pengene skal bruges til at styrke teleselskabets økonomi og øge mulighederne for eventuelle opkøb.

Telia vil låne milliarder til opkøbsjagt

Et lån på op til 15 milliarder kr. skal frigøre midler til opkøb hos Telia. Samtidig er frasalg og udsigt til mindre bøder i bestikkelsessag med til at fremtidssikre det svenske teleselskabs økonomi.

Bluegarden solgt til norske Visma

Danske Bluegarden skal blot halvandet år efter salget til Marlin Equity Partners igen have nye ejere. Denne gang er køberen norske Visma, som har lagt et bud i milliardklassen.

Verdens tredjestørste gaming-firma går på børsen

Sydkoreanske Netmarble Games vil rejse 15 milliarder kroner ved en børsnotering i Seoul. Tidspunktet ser gunstigt ud, da Kospi-indekset læner sig op ad sit højeste niveau i to år - og dermed ser det ud til, at danske Unity Technologies skal holde ekstra øje med sin asiatiske konkurrent.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger