ITWatch

Venture

Frustration hos iværksætterfonden Byfounders

I en intern mail til fonden Byfounders' netværk og rådgivere udtrykker fonden stor frustration over Danske Banks ageren, da det ikke lykkedes at knytte banken til som investor i første omgang.

Kapitalfondsforening henter ny chef

Brancheorganisationen for kapital - og venturefonde samt business angels, DVCA, har fundet en ny direktør, efter at den hidtidige chef skiftede til ejendomsbranchen.

Investor: Fremtidens venturekapitalist er eks-iværksætter

I fremtiden vil det kræve mere direkte involvering fra kapitalfonde at investere i it-startups. Derfor bliver succesfulde venturekapitalister personer, som har prøvet iværksætterlivet på egen krop, lyder det fra Lars Fjeldsøe-Nielsen, partner i kapitalfonden Balderton.

Investor vil have spil med kraftig kant i fyldte markeder

Gaming-investor søger spil, der skiller sig ud fra en stadigt stigende masse. "Vi har ikke råd til de store reklamekampagner, derfor skal spillet adskille sig fra markedet," lyder det fra investeringsansvarlig, der er blevet småbange for det overfyldte marked for gratis mobilspil.

Dansk kapitalfond bag Nets til tops på afkast

Kapitalfonden VIA Equitys Nets-fond ryger helt til tops blandt unge tech-kapitalfonde i ny sammenligning. Både i Europa og globalt står fonden stærkt på afkast, og baggrunden er en konservativ investeringsstrategi, siger topchef.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger