ITWatch

Britisk finanshus ser positivt potentiale i TDC-aktien

Der er potentiale til mere i TDC'-aktien, mener britiske Barcleys. Investeringsselskabet løfter kursmål fra 45 til 50 kr.

Finanshuset Barclays ser fortsat positivt på aktien i det danske teleselskab TDC.

Det britiske investeringsselskab løfter kursmålet med en femmer til 50 kr., mens anbefalingen "overvægt" fastholdes. Dermed er Barclays det finanshus, der har fastsat det højeste kursmål for teleaktien, fremgår det af data fra Bloomberg News.

Fredag lukkede TDC-aktien 0,1 pct. lavere i 36,68 kr., og dermed ser finanshuset med det nye kursmål en fremgang på hele 36,3 pct. sammenlignet med fredagens lukkeniveau.

TDC fremlægger regnskab for tredje kvartal 31. oktober, og for helåret sigter teleselskabet efter et driftsoverskud før af- og nedskrivninger, EBITDA, på mere end 8,2 mia. kr.

Samtidig venter teleselskabet, at de frie pengestrømme vil være stabile eller vise moderat vækst, mens aktionærerne fortsat er stillet et udbytte på 1,05 kr. per aktie i udsigt.

I september meddelte TDC, at det havde fået en konkurrent mindre, efter at selskabet opkøbte teleselskabet Plenti for et kontant beløb på 74 millioner kroner. Aftalen betød, at TDC overtog Plentis 90.000 mobilkunder.

/ritzau/FINANS

Plenti-direktør i nyt forretningseventyr

Yousees nye afdelingsdirektør kommer fra egne rækker

Forsiden lige nu

Mærsk vil spare milliarder på digitalt kæmpeprojekt

Mærsk har sammen med IBM sat sig for at udvikle en digital platform, der ved at omfavne hele industrien kan hente astronomiske gevinster. Det danske selskab står selv til potentielt at kunne spare op imod 20 mia. kr.

Seneste Tele

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger