ITWatch

Tele

TDC-chef: Vi har statueret et eksempel

TDC fyrede, som ITWatch kunne fortælle fredag, en serbisk underleverandør efter overenskomstbrud. Det er kinesiske Huaweis ansvar at sikre forholdene fremover, siger TDC-chef.

TDC smider serbisk leverandør på porten

TDC har valgt at stoppe alt samarbejde med en underleverandør, efter det har vist sig, at der ikke blev levet op til dansk overenskomst. Sagen kommer få dage efter, at TDC også blev taget i at samarbejde med en anden underleverandør uden overenskomst.

Omdiskuterede danske mobilabonnementer lokker nye kunder til Plenti

Som følge af EU's roaming-regler har Plenti lanceret et produkt, der kun kan bruges i Danmark. Nu viser det sig, at det har drevet cirka 60 pct. af selskabets kundetilvækst i andet kvartal. "Vi ser os som vindere i forhold til det her," siger adm. direktør Peter Mægbæk.

TDC løber om kap med tiden for at stoppe tv-fald

Pilen peger langt om længe opad for TDC's mobilforretning, mens de grå skyer fortsat hænger tungt over tv-delen. "Problemet for TDC er, at de er et mellemled, som mange forsøger at gøre overflødigt," vurderer analytiker.

"Det formildende er, at vi fastholder markedsandele"

Færre kunder og lavere indtjening. Det er virkeligheden på et konkurrencepræget marked for teleselskabet TDC. Nyt produkttiltag skal sikre eksisterende kundeportefølje, fortæller TDCs finansdirektør til ITWatch.

Tvivl om fremtiden for 5G

Mens etableringen af et landsdækkende 5G-net vil betyde højere hastigheder til brugerne, så er der i telebranchen tvivl om, hvorvidt kunderne vil betale betale mere for 5G-dækning end det nuværende 4G.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger