ITWatch

Sourcing

It-systemer kan smitte hinanden på tværs af datacentraler

Hos Nationalbanken mener man ikke, at truslen mod bankernes cybersikkerhed bliver større af, at flere datacentraler håndterer de vitale data, da systemerne taler sammen på tværs. "Vi er nødt til at beskytte det samlede system," lyder det.

Configits ERP-system skal fremover leve i skyen

Det danske it-selskab Configit flytter hele selskabets ERP-system op i en cloud-løsning efter en tidobling af medarbejderstaben på fem år. Opgaven med ERP-projektet går til virksomheden Izara.

Novo Nordisk-ordrer er ikke en selvfølge for NNIT

De tætte bånd til Novo Nordisk-koncernen veksler sig ikke længere automatisk til nye opgaver og ordrer for NNIT. Novo Nordisk føler sig ikke specielt forpligtet til at købe hos NNIT, lyder det fra NNIT-chef (rettet 12.58).

NNIT-chef: Kan håbe på, at sagen går om

I NNIT følger man dækningen af Region Syddanmarks udbud på ny sundheds-it med stor interesse, efter man sammen med selskabet EPIC blev valgt fra til trods for, at man er ved at implementere det tilbudte system i regionerne Sjælland og Hovedstaden.

NNIT i fyringsrunde efter pressede resultater

NNIT presses hårdt i det seneste kvartalsregnskab, og det fører nu til fyringsrunde i selskabet. Baggrunden er, at forretningen fra Novo-gruppen går tilbage, udgifter til voldgiftsag samt pres fra konkurrenter.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger