ITWatch

Software

Klumme: Open banking tegner ny fremtid for fintechselskaber

Konceptet "open banking" kan potentielt revolutionere måden, vi benytter banker på, og vil få stor betydning for fintechselskaberne. Det skriver Tobias Holger Hansen, juridisk chef i fintechselskabet Cardlay, i en klumme på FinansWatch.

DR indgår ny streaming-aftale for millioner

DR har valgt hidtidig leverandør til ny kontrakt om streaming-teknologi. Chef for DR Teknologi forventer, at den tekniske løsning bliver dyrere, efterhånden som streamingforbruget vokser.

Opkøb skal bane vej for it-rådgivere

It- og rådgivningselskabet Elbek & Vejrup melder om rekordomsætning og forbedret indtjening i årsregnskabet for 2016 – væksten skal fremadrettet styrkes med opkøb af mindre selskaber, lyder det.

Teleselskaber skraber bunden i popularitetsmåling

En undersøgelse fra Universum Danmark peger på, at mens de it-uddannede søger mod attraktive arbejdsopgaver, høje lønninger og dynamiske arbejdsmiljøer, så kæmper telesektoren med et imagemæssigt problem især i forhold til de økonomiuddannede.

Klumme: Væn dig til skyen, for den er kommet for at blive

Danmark er på vej ind i skyen. Tal fra Danmarks Statistik viser, at halvdelen af de danske virksomheder allerede bruger cloud-teknologi, men den sidste halvdel og det offentlige skal følge trop, ellers kan det koste dyrt, skriver Dell Boomis europæiske direktør Ian Currie i denne klumme.

Omsætningen buldrer fremad for den danske it-branche

Den danske it-branche har vind i sejlene og øger i første halvår af 2017 den samlede omsætning med 3,3 pct. sammenlignet med første halvår af 2016. "Det er i høj grad eksporten, der bærer væksten i markedet," siger analytiker.

DXC: Det er en blåstempling af vores løsninger

ATP har valgt DXC Technology som leverandør til nyt sagsbehandlingssystem. Aftalen kan åbne op for andre muligheder for it-leverandøren inden for pensions- og skadesforsikringsbranchen, vurderer direktør.

Dansk cloud-virksomhed med to konkurser på et år

Danske Cloud People kaster nu endegyldigt håndklædet i ringen, efter selskabet for anden gang på et år må erklære sig konkurs. "Vi må erkende, at vi ikke er lykkedes godt nok med at ramme markedet," lyder det fra direktøren.

NNIT's finanschef: Plads til flere it-selskaber på børsen

Finansdirektøren, der børsnoterede NNIT, mener, at der er plads til flere it-selskaber på børsen. Det siger han i dette interview med ITWatch. Men det stiller store krav til virksomhederne. Der skal være orden i penalhuset, og man skal levere det, man siger.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger