ITWatch

Software

Erik Damgaard: Nu har jeg lært lektien

Erik Damgaard husker tilbage på børsnoteringen af Damgaard Data som en større milepæl end det senere milliardsalg til Microsoft. Han mener i øvrigt, at hans nye projekt Uniconta har potentiale til at blive "ligesom det gamle."

Store investeringer på vej i it-sikkerhed

Der er gode forretningsmuligheder i sigte for de danske leverandører af it-sikkerhedsløsninger. En ny opgørelse peger nemlig på, at erhvervslivet vil øge deres investeringer på it-sikkerhedsområdet i de kommende år.

SAP: Vores partnere skal ud og genopfinde sig selv for at overleve

Der er et opbrud undervejs i it-branchen. Væk er tiderne, hvor leverandører kunne leve af konsulentydelser og implementering af it-infrastruktur. Budskabet kommer fra SAP, som opfordrer partnerselskaberne til at fokusere på forretningsnære ydelser og domæneviden.

NNIT: Faldende priser er normalt for loyale storkunder

Prisreduktioner er helt normale i længere kontrakter for storkunder som Novo Nordisk, fastslår NNIT. Spekulationer om en årlig rabat på 25-30 pct. til det tidligere moderselskab for "helt hen i skoven". Fakta er tættere på det halve ifølge it-selskabet.

Fujitsu vil lave robotter i Danmark

Japanske Fujitsu placerer et nyt center med fokus på softwarerobotter i København, og satser på at levere robotter og processer direkte ind i kundernes it-systemer.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger