ITWatch

Leverandører

Ateas salg til tidligere storkunde decimeret

Den verserende bestikkelsessag mellem Region Sjælland og Atea har i den grad sendt parternes forretningsmæssige forhold til tælling. Siden sagen kom frem i 2015, er Ateas salg til regionen skrumpet fra trecifrede millionbeløb til under en tiendedel.

Teleselskaber skraber bunden i popularitetsmåling

En undersøgelse fra Universum Danmark peger på, at mens de it-uddannede søger mod attraktive arbejdsopgaver, høje lønninger og dynamiske arbejdsmiljøer, så kæmper telesektoren med et imagemæssigt problem især i forhold til de økonomiuddannede.

Byret ophæver navneforbud i Atea-sag

Atea-sagen indtil nu: Hvorvidt de tiltaltes navne skal kunne skrives i den brede presse eller ej har hovedfokus på formiddagens retsmøde i bestikkelsessagen om tidligere Atea-ansatte.(Opdateret)

Dansk cloud-virksomhed med to konkurser på et år

Danske Cloud People kaster nu endegyldigt håndklædet i ringen, efter selskabet for anden gang på et år må erklære sig konkurs. "Vi må erkende, at vi ikke er lykkedes godt nok med at ramme markedet," lyder det fra direktøren.

Troels Lund Poulsen langer ud efter KMD efter nyt it-koks

En fejl i et KMD-system har igen skabt it-problemer i den offentlige sektor. Denne gang er der tale om en fejl, som har udbetalt forkert boligstøtte til 4000 kontanthjælpsmodtagere. Beskæftigelsesministeren kalder det "helt uacceptabelt."

KMD fyrer medarbejdere af nødvendighed

Det er nødvendigt at skære i omkostningerne, og derfor bliver endnu en portion danske it-jobs flyttet til Polen, lyder det fra KMD-direktør ovenpå fyringsrunde.

Tommy Ahlers skal overbevise politikerne om medarbejderaktier

Ud af de i alt 20 anbefalinger, som Iværksætterpanelet har forelagt erhvervsminister Brian Mikkelsen (K), er det især punktet omkring medarbejderaktier, som formand Tommy Ahlers gerne ser gennemført. Han frygter, at partipolitik kan komme i vejen.

NNIT gafler it-direktør fra Skat

Nyeste skud på den ledelsesmæssige stamme hos hosting- og it-leverandøren NNIT skifter fra en stilling som it-direktør hos de danske skattemyndigheder.

Columbus kigger mod udlandet efter arbejdskraft

It-selskabet Columbus kigger i stigende grad mod udlandet, når medarbejderstaben skal udvides. En kombination af manglende kvalifikationer og dyre kandidater gør det svært at finde tilstrækkeligt med arbejdskraft herhjemme, lyder det.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger