ITWatch

Netcompany skifter bestyrelsesformand og ansætter landechefer

Konsulenthuset Netcompany får ny bestyrelsesformand i skikkelse af Nokia-veteran og ansætter samtidigt landechefer til sine fire markeder.

Adm. direktør i Netcompany André Rogaczewski.

Netcompany skifter ud i toppen og får mangeårig Nokia-chef som bestyrelsesformand. Samtidigt ansætter virksomheden fire landechefer.

Det skriver Computerworld.

Den nye bestyrelsesformand bliver finske Pekka Ala-Pietilä, der i 1994 blev chef for Nokias mobildivision, fremgår det.

"Med valget af Pekka Ali-Pietalä som formand tilfører vi tung erfaring og kompetence i forhold til at opbygge en international organisation," siger André Rogaczewski, adm. direktør og medstifter i Netcompany, til mediet.

Netcompany, der opererer i Danmark, Polen, Norge og Storbritannien, udnævner også landechefer til hvert enkelt land, skriver mediet. Det fremgår dog ikke, hvem landecheferne er.

Som ITWatch skrev tidligere i oktober, købte Netcompany et britisk konsulenthus, Hunter Macdonald med 350 ansatte. Opkøbet skulle bane vejen for virksomheden til det offentlige engelske it, fortalte André Rogaczewski dengang til ITWatch.

Netcompanys britiske opkøb: Brexit skaber behov for tusindvis af nye it-løsninger

Rogaczewski: "Man skal turde tage skridtet og sige, at nu kæmper vi sgu mod de store"

Forsiden lige nu

Uber skjulte hackerangreb

Hackere stjal data fra Uber og fik penge af selskabet for at slette de stjålne emails og telefonnumre. Samtidig lagde ledelsen låg på sagen, skriver flere medier.

Seneste Konsulenter

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger