ITWatch

Aarhusianske rådgivere kåret til Danmarks bedste it-arbejdsplads

Prisen som Danmarks bedste it-arbejdsplads gik i år til den aarhusianske it- og rådgivningsvirksomhed Elbek & Vejrup.

Det blev den fremadstormende it- og rådgivningsvirksomhed Elbek og Vejrup, som løb med prisen som årets bedste it-arbejdsplads fo virksomheder med over 50 ansatte i arbejdsmiljøkonkurrencen Great Place to Work.

Det skriver Computerworld.

Virksomheden kunne i seneste regnskab for 2016 fremvise et overskud på 34 mio. kr. ud af en omsætning før skat på 150 mio. kr. og ifølge den adm. direktør, Niels Elbek, så handler det i virksomheden ikke om medarbejdertilfredshed, men om at skabe arbejdsglæde.

"Tilfredshed indikerer, at folk er mætte, afslappede og lidt laid back. Sådan er vores medarbejdere ikke. De er megaglade for at gå på arbejde, de er engagerede og vil dygtiggøre sig, så de kan blive endnu bedre. Det er en væsentlig del af vores kultur," siger han til Computerworld.

Prisen som årets it-arbejdsplads med færre end 50 ansatte blev vundet af online markedsføringsvirksomheden IHH Nordic.

Opkøb skal bane vej for it-rådgivere

Analyse: Aarhusiansk ERP-leverandør er landets bedste

Forsiden lige nu

Ny direktør: Svagheden hos Plenti har været netværket

Skiftet til TDC's netværk skal bruges til at kapre nye kunder og sørge for, at de nuværende ikke forsvinder fra selskabet. Udfordringer med dækningen har været hovedårsag til kundetab hos Plenti, fortæller den nye direktør Claus Wamsler-Nielsen.

TDC og 3 skal i retten

Spillemyndigheden skal møde TDC og 3 i retten, fordi teleselskaberne nægter at blokere for internetadgangen til nogle hjemmesider.

Seneste Konsulenter

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger