ITWatch

Konsulenter

Printermarked under pres udløser konsulentdrømme

Hardware bliver billigere, og indtjeningsmarginen falder tilsvarende, derfor sadler printerproducenten Scriptor om, og vil i fremtiden fokusere mere på konsulentopgaver og service - og det går godt, for it-folk gider ikke ordne papirstop og tonermangel.

Ateas salg til tidligere storkunde decimeret

Den verserende bestikkelsessag mellem Region Sjælland og Atea har i den grad sendt parternes forretningsmæssige forhold til tælling. Siden sagen kom frem i 2015, er Ateas salg til regionen skrumpet fra trecifrede millionbeløb til under en tiendedel.

Opkøb skal bane vej for it-rådgivere

It- og rådgivningselskabet Elbek & Vejrup melder om rekordomsætning og forbedret indtjening i årsregnskabet for 2016 – væksten skal fremadrettet styrkes med opkøb af mindre selskaber, lyder det.

Teleselskaber skraber bunden i popularitetsmåling

En undersøgelse fra Universum Danmark peger på, at mens de it-uddannede søger mod attraktive arbejdsopgaver, høje lønninger og dynamiske arbejdsmiljøer, så kæmper telesektoren med et imagemæssigt problem især i forhold til de økonomiuddannede.

Creuna-direktør: Vores branche står ikke stille

Han troede, han blot skulle gøre et hurtigt stop i virksomheden for at få lidt erfaring og så starte som selvstændig. Ti år senere er Roar Nissen fortsat i den nordiske virksomhed Creuna - nu som chef for Danmark. En af årsagerne er branchens foranderlighed, siger han.

NNIT gafler it-direktør fra Skat

Nyeste skud på den ledelsesmæssige stamme hos hosting- og it-leverandøren NNIT skifter fra en stilling som it-direktør hos de danske skattemyndigheder.

Columbus kigger mod udlandet efter arbejdskraft

It-selskabet Columbus kigger i stigende grad mod udlandet, når medarbejderstaben skal udvides. En kombination af manglende kvalifikationer og dyre kandidater gør det svært at finde tilstrækkeligt med arbejdskraft herhjemme, lyder det.

NNIT venter stor vækst i sin konsulentforretning

KONSULENTERNE: Hos et af landets største it-selskaber NNIT er konsulentområdet et vigtigt indsatsområde fremover. Kunderne efterspørger det, og indtjeningen er bedre, siger NNITs chef for konsulentområdet.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger