ITWatch

Konsulenter

Creuna-chef: "Vi havde set det komme"

Konsulenthuset barberer lidt af sit minus i årets resultat sammenlignet med forrige år, men tallene på bundlinjen er fortsat røde. Færre medarbejdere og en aarhusiansk strategi skal dog ændre det billede. Direktøren forventer overskud allerede næste år.

Konsulenthus næsten tredobler bundlinjen

Et øget fokus på salg og rådgivning slår direkte igennem på bundlinjen hos et af landets store konsulenthuse. "Omsætningen pr. konsulent er steget markant," siger direktøren.

Forsker: EFI virkede, da man valgte at lukke det

Skats skandaleombruste it-system EFI fungerede rent faktisk, da staten i 2015 valgte at lukke det ned, mener forsker hos IT-Universitet Søren Lauersen. Den manglende automatiske inddrivelse af skattegæld har kostet statskassen milliarder.

It-konsulent: Det offentlige overlader alle uklarhederne til os

Når det offentlige indgår partnerskaber med private aktører om nye it-løsninger, tages der som udgangspunkt ikke højde for, at alle uklarhederne, såsom lovgivning, i sidste ende skubbes over til leverandøren. Det skaber urealistiske forventninger, mener it-konsulent.

It-partnerskab slut efter 25 år

Ejergruppen bag it-selskaberne Capmon og Konsensit har besluttet at gå hver til sit efter 25 års partnerskab. Forskellige visioner for udviklingen, lyder begrundelsen.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger