ITWatch

Konsulenter

It-partnerskab slut efter 25 år

Ejergruppen bag it-selskaberne Capmon og Konsensit har besluttet at gå hver til sit efter 25 års partnerskab. Forskellige visioner for udviklingen, lyder begrundelsen.

SAP: Vores partnere skal ud og genopfinde sig selv for at overleve

Der er et opbrud undervejs i it-branchen. Væk er tiderne, hvor leverandører kunne leve af konsulentydelser og implementering af it-infrastruktur. Budskabet kommer fra SAP, som opfordrer partnerselskaberne til at fokusere på forretningsnære ydelser og domæneviden.

Dansk it-konsulenthus deler overskuddet i porten

It-konsulenthuset Changegroups regnskab for 2016 tegner et billede af et selskab på vej frem. Samlet steg omsætningen med 40 pct. i virksomheden, hvis ejerkreds hovedsageligt består af medarbejderne og tilknyttede konsulenter.

IT-ansatte: I skal lære engelsk

Konkurrencen med udenlandske it-folk gør, at kravene til danske it-medarbejdere stiger og engelsk er et ikke til at komme udenom, vurderer rekrutteringsfirma.

Konsulenthuset 7N: Sådan omlagde vi Bankdata

Datacentralen Bankdata har været igennem en omfattende oprydning af sine interne processer, som konsulenthuset 7N har stået bag. I en intern artikel i 7N forklarer man hvordan processen har været.

Telerigmand bag nyt innovationscenter i København

Efter salget af GlobalConnect står rigmanden Niels Zibrandtsen klar med næste store satsning. Med sit selskab Zibra som en af de drivende kræfter indledes innovationscenteret InQvation efter sommer i nybyggede lokaler.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger