ITWatch

Playstation-succes sikrer opjustering hos Sony

Opjusterede forventninger betyder, at Sony kan være på vej mod at levere rekordresultat.

Et stigende salg af spil til den seneste Playstation-konsol har hjulpet japanske Sony til at præstere bedre end ventet i sit skæve andet kvartal, der bliver krydret med en opjustering af forventningerne til helåret.

Efter aflæggelsen af kvartalsregnskabet, der er kommet tirsdag morgen, ser Sony nu et salg på 8500 mia. yen mod en tidligere forventning på 8300 mia. yen.

Derudover regnes der nu med et driftsoverskud på 630 mia. yen mod førhen 500 mia. yen samt et resultat efter skat på 380 mia. yen mod før 255 mia. yen.

De opjusterede forventninger følger efter et andet kvartal, hvor den japanske elektronikproducent landede et driftsoverskud på 204,23 mia. yen mod en forventning blandt analytikerne på 139,19 mia. yen samt et resultat efter skat på 130,85 mia. yen mod et estimat på 81,08 mia. yen.

I regnskabet forklarer Sony, at det ud over valutaudsving har nydt godt af et øget salg inden for "Game & Network Services", som indeholder salget af spil til producentens Playstation 4.

/ritzau/FINANS

Nintendo løfter forventningerne til hele året efter stærkt kvartal

Kinesisk telefon skal byde Apple og Samsung op til dans

Forsiden lige nu

Ny direktør: Svagheden hos Plenti har været netværket

Skiftet til TDC's netværk skal bruges til at kapre nye kunder og sørge for, at de nuværende ikke forsvinder fra selskabet. Udfordringer med dækningen har været hovedårsag til kundetab hos Plenti, fortæller den nye direktør Claus Wamsler-Nielsen.

TDC og 3 skal i retten

Spillemyndigheden skal møde TDC og 3 i retten, fordi teleselskaberne nægter at blokere for internetadgangen til nogle hjemmesider.

Seneste Hardware

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger