ITWatch

Smartphone-salget steg i tredje kvartal

Salget af smartphones verden over steg i årets tredje kvartal, og mens Samsung trækker fra konkurrenterne, er kinesiske Huawei nu tættere på at indhente amerikanske Apple.

Smartphone-salget sted i årets tredje kvartal med 2,7 pct. i forhold til sidste års talg, viser en ny rapport fra analysehuset IDC, ifølge Berlingske Business.

På verdensplan blev der solgt 373,1 mio. telefoner i indeværende års tredje kvartal. Af disse var 83,3 mio. smartphones produceret af sydkoreanske Samsung, der øger markedsandelen til 22,3 pct. en stigning på 1,4 procentpoint i forhold til året før.

For amerikanske Apple ligger markedsandelen godt og vel uændret på 12,5 pct. af verdens smartphones, mens kinesiske Huawei haler ind med i alt 39,1 mio. solgte telefoner - knap seks millioner mere end året før - og en markedsandel på 10,5 pct., fremgår det.

Mediet beretter, at flere unavngivne analytikere har spået, at Huawei snart vil overhale Apple og dermed indtage andenpladsen som verdens næststørste smartphoneproducent.

Kapløbet om kunstig intelligens er i gang: Vinderen vil også blive verdens hersker

Ny dansk Google-partner: "Danmark er kendt for lyd, design og hesteopdræt"

Forsiden lige nu

Uber skjulte hackerangreb

Hackere stjal data fra Uber og fik penge af selskabet for at slette de stjålne emails og telefonnumre. Samtidig lagde ledelsen låg på sagen, skriver flere medier.

Seneste Hardware

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger