ITWatch

Danmark og Indien indgår aftale om fintech-samarbejde

Danmarks ambassade i Indien har underskrevet en aftale med en indisk storbank. Målet er at styrke fintech-samarbejdet mellem de to lande.

Samarbejdet mellem Danmark og Indien skal styrkes på fintech-området lyder det fra danske ambassade, som netop har indgået et samarbejde med Indiens fjerdestørste bank Yes bank.

Det skriver mediet Techsavvy.

Aftalen er kulminationen på ambassadens Fintech Mission, hvor syv danske startups har besøgt en række indiske banker. Besøgene og missionen har til hensigt at gøre det nemmere for de danske startups at få adgang til indisk teknologi, infrastruktur og data, så selskaberne lettere kan få adgang til det indiske marked.

"Vi er i gang med at styrke forholdet imellem vores lande, og det her kan være en fantastisk platform til det arbejde. Det er ikke nok at ville sælge sit produkt i Indien – vi har også brug for at innovere sammen," sagde den danske ambassadør i Indien, Peter Taksøe-Jensen, ifølge Techsavvy under ceremonien som afsluttede missionen.

Aftalen stiller ikke konkrete krav til parterne, men de danske startups får adgang til Yes Banks accelleratorforløb, hvor de i 16 uger blandt andet får adgang til bankens data.

Tre ud af fire virksomheder satser på IoT

Dansk it-selskab får international hæder

Fintech-iværksætter tvivler på effekten af investorfradrag

ITU-studerende vinder fintech-pris

Forsiden lige nu

Cyberlandsholdet: Den ensomme hacker er en myte

Det danske cyberlandshold sikrede sig ved EM i it-sikkerhed en 8.plads. Ifølge holdkaptajnen kræver det i dag samarbejde at knække de it-mæssige sikkerhedsforanstaltninger, og han ser selv it-sikkerhed som en mulig karrierevej.

Seneste Fintech

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger