ITWatch

Fintech

Klumme: Open banking tegner ny fremtid for fintechselskaber

Konceptet "open banking" kan potentielt revolutionere måden, vi benytter banker på, og vil få stor betydning for fintechselskaberne. Det skriver Tobias Holger Hansen, juridisk chef i fintechselskabet Cardlay, i en klumme på FinansWatch.

Fyret finanschef kræver millioner af Nets

En tidligere chef i Nets er gået glip af et tocifret millionbeløb, fordi hun – ifølge hende selv – blev presset til at sælge sine medarbejderaktier, kort før det kom frem, at koncernen skulle børsnoteres.

Danske Bank om Mobilepay i Norge: "Vi skulle måske have stoppet noget før"

Mobilepay har kastet håndklædet i ringen i forhold til at få en førende position på mobilbetalingsområdet i Norge. Danske Bank-chef erkender, at det lige fra starten har været op ad bakke at gøre Mobilepay til en etableret spiller på nordmændenes smartphones, der allerede havde betalingsløsningen Vipps.

Mobilepay lukker ned i Norge

Danske Bank har valgt at lukke Mobilepay ned i Norge og indgår nu i en dialog med Vipps om en norsk distributionsaftale. Det skriver Mobilepay i en pressemeddelelse. (opdateret)

Teleselskaber skraber bunden i popularitetsmåling

En undersøgelse fra Universum Danmark peger på, at mens de it-uddannede søger mod attraktive arbejdsopgaver, høje lønninger og dynamiske arbejdsmiljøer, så kæmper telesektoren med et imagemæssigt problem især i forhold til de økonomiuddannede.

Kapitalfonde løber stor risiko med købstilbud på Nets

På trods af at ledelsen i betalingsformidleren Nets er blandt de mest forgyldte i Danmarkshistorien, så har det ikke været muligt at overbevise investorerne om vækstpotentialet for virksomheden, der er langt mindre værd end andre betalingsformidlere. Nu vil det vise sig, om aktiemarkedet eller kapitalfondene har mest ret.

Forgyldt topchef kan blive tvunget til massiv investering i Nets

Hvis Bo Nilsson fortsætter som topchef i Nets under nye ejere, kan han blive tvunget til at investere en betydelig del af sin personlige formue i selskabet for fortsat at have "hånden på kogepladen," vurderer ph.d. i kapitalfonde. Nets har ingen kommentarer.

Minister og finansbosser solgte København som fintechmekka på britisk charmeoffensiv

Erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) og en række førende danske finanspersoner holdt fredag morgen oplæg i London for at tiltrække britiske finansiværksættere i kølvandet på brexit. "Mit mål er at gøre det nemmere at være iværksætter og fjerne nogle af de administrative byrder," sagde han. Iværksætter tager godt imod initiativet.

Kinesisk betalingsgigant på vej til Danmark

Verdens største betalingstjeneste, Alipay, er på vej ind på det danske betalingsmarked med hjælp fra Nets og vil senere indtage resten af Norden. Allerede i løbet af efteråret forventes Alipay at begynde pilottest i udvalgte danske butikker.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger