ITWatch

Fintech

Opkøbsanalyse koster Nets millioner

Nets blev før sommerferien mål for opkøb af en eller flere unavngivne udenlandske bejlere. Siden har betalingsformidleren igangsat en undersøgelse af mulighederne for et salg. Noget, der koster betalingsformidleren millioner, fortæller finansdirektør.

Tusindvis af betalingsterminaler står foran udskiftning

Mange danske forretninger er tvunget til at udskifte betalingsterminaler af ældre dato senest i år. Det vækker kritik hos interesseorganisation, som mener, at de nye krav til sikkerhed og funktionalitet rammer små virksomheder uforholdsmæssigt hårdt. Hos Nets lyder det, at man i god tid har varslet forretningerne om den fastsatte deadline

Her er køreplanen for Apple Pays entré på det danske marked

Apple Pays vej ind på det danske marked er relativt enkel. De fleste terminaler kan i dag tage imod betalingsløsningen, og der er en helt klar køreplan for, hvordan Apple Pay kan komme til at fungere sammen med danskernes foretrukne betalingskort: dankortet.

Gigant snart klar med storsats i Danmark

Betalingsgiganten Mastercard er snart klar til at lancere sit storsats Masterpass på det danske marked. Ved at ensarte købsoplevelsen på tværs af grænser vil Mastercard tage kampen op med de lokale løsninger på det danske marked, siger chef hos Mastercard.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger