ITWatch

Fintech

Hjerterytmen er fremtidens pinkode

MONEY20/20: Sikkerhedsudvikleren OT-Morpho er ved at sætte en betalingsløsning ind i et ur. Sikkerheden bag bliver ejerens hjerterytme, fortæller adm. direktør Didier Lamonte på fintech-konferencen Money20/20.

BEC vil skubbe bankerne op i skyen

De danske pengeinstitutter skal fremover afvikle især deres kontor-it gennem cloud-løsninger, lyder det fra BEC. It-leverandøren mener, at løsninger i skyen efterhånden har nået en modenhed, der gør, at de lever op til de strenge compliance-krav, som stilles til finanssektoren.

Fintech-startup trodser Apple-blokade

Fintech-selskabet Subhub har længe kæmpet med Apple om at få lov til at rulle selskabets abonnementsløsning ud gennem amerikanernes appstore. Nu lancerer selskabet i stedet gennem Facebooks chat-system.

Dansk it-selskab ser Brexit som en forretningsmulighed

Brexit-forhandlingerne begynder i dag. ERP-leverandøren Columbus ser muligheder for at give forretningen vokseværk som følge af briternes exit, mens fintechselskabet Pleo i første omgang holder igen med investeringer i den lokale infrastruktur i England.

Pleo: Ambitionerne er større end Danmark

En række tunge spillere i it-branchen investerer i fintechselskabet Pleo og bliver samtidig del af dets advisory board. Det skal understøtte en international ekspansion.

IBM: Sådan sparer vi shipping for milliarder

Maersk Line og IBM er ved at færdiggøre deres såkaldte blockchain-løsning, der letter shippingbranchens brug af dokumenter. Hele industrien kan spare milliarder af euro, siger IBM's head of global trade digitization. Læs hvordan de mange milliarder euro skal spares.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger