ITWatch

Dustin nærmer sig tocifret milliardomsætning

En af Nordens store virksomheder inden for B2B-salg vokser med 12 pct. i Norden, fremgår det af årsregnskab.

Dustin omsatte for 9,3 mia. svenske kr. i seneste regnskabsår og landede et overskud på 239,1 mio. svenske kr., skriver Computerworld.

Dermed løfter den svenske it-virksomhed med speciale i B2B-salg sin omsætning med 12 pct. sammenlignet med året inden. Væksten er ikke udelukkende organisk, men skyldes også, at Dustin har opkøbt en række virksomheder som danske Norriq.

"Vi anskaffer spidskompetencer inden for hostingløsninger og udvider vores udbud på det danske marked. Samtidig får vi en strategisk partner i Norriq, som kan hjælpe os med at vækste vores virksomhed inden for abonnementsløsninger. Nu har vi stærke hostingtilbud på flere markeder – noget som bliver vigtigere og vigtigere for vores kunder," lød det dengang fra Jens Haviken, vice president for services & solutions hos Dustin.

Selskabet forventer at gennemføre mellem tre til fem opkøb om året i de kommende år, skriver Computerworld med henvisning til årsregnskabet.

Dustin køber op i Danmark

Tilfreds Norriq-ejer efter salg: Det er kommet til en skillevej for os

Forsiden lige nu

Ny direktør: Svagheden hos Plenti har været netværket

Skiftet til TDC's netværk skal bruges til at kapre nye kunder og sørge for, at de nuværende ikke forsvinder fra selskabet. Udfordringer med dækningen har været hovedårsag til kundetab hos Plenti, fortæller den nye direktør Claus Wamsler-Nielsen.

TDC og 3 skal i retten

Spillemyndigheden skal møde TDC og 3 i retten, fordi teleselskaberne nægter at blokere for internetadgangen til nogle hjemmesider.

Seneste Distributører

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger