ITWatch

Cloud

Datacenter-direktør: "De små har ikke en chance"

Datacenterudbyderen Interxion vil være knudepunkt for den digitale trafik i Danmark og resten af Norden. Konkurrencen på markedet betyder, at små datacentre vil være væk om få år, spår direktør.

Google bekræftet som køber af svensk skov

Google er efter vedvarende rygter blevet bekræftet som køberen af et 109 hektar stort skovstykke i Sverige. Opkøbet betyder dog ikke nødvendigvis, at selskabet står med aktuelle byggeplaner.

DR indgår ny streaming-aftale for millioner

DR har valgt hidtidig leverandør til ny kontrakt om streaming-teknologi. Chef for DR Teknologi forventer, at den tekniske løsning bliver dyrere, efterhånden som streamingforbruget vokser.

Klumme: Væn dig til skyen, for den er kommet for at blive

Danmark er på vej ind i skyen. Tal fra Danmarks Statistik viser, at halvdelen af de danske virksomheder allerede bruger cloud-teknologi, men den sidste halvdel og det offentlige skal følge trop, ellers kan det koste dyrt, skriver Dell Boomis europæiske direktør Ian Currie i denne klumme.

Amazon holder skarpt øje med danske tech-iværksættere

Verdens største cloududbyder Amazon Web Services (AWS) mener, at fremtiden tilhører iværksætterne. Derfor har man iværksat en række tiltag, som skal hjælpe de nyeste skud på erhvervstræet frem i verden og samtidig skabe fremtidens storkunder.

Dansk cloud-virksomhed med to konkurser på et år

Danske Cloud People kaster nu endegyldigt håndklædet i ringen, efter selskabet for anden gang på et år må erklære sig konkurs. "Vi må erkende, at vi ikke er lykkedes godt nok med at ramme markedet," lyder det fra direktøren.

Danmark er et dataland

Når virksomheder som Apple og Facebook skal bygge et datacenter på europæisk grund, søger de ofte nordpå.

De største byer løber med it-jobbene

Mens beskæftigelsen i it-branchen generelt er stigende i Danmark, må visse dele af landet se antallet af it-beskæftigede falde. Især Aarhus og København trækker i de it-uddannede, viser analyse.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger