ITWatch

Branchesoftware

It-direktør har sat succeserne i system

Hos it-virksomheden Hesehus lægger direktøren vægt på, at de ansatte føler sig som del af et team. De fejrer derfor hver en ordre, de får hjem. Ambitionen lyder desuden at vokse markant.

Google støtter troværdig videnskabsjournalistik

Googles Digital News Initiative har valgt at støtte IT-Universitetet og Videnskab.dk's arbejde med at udvikle et værktøj, der kan efterprøve troværdigheden af den forskning, som omtales i journalistiske produktioner.

Rod i regnskaberne for Ominto

It-selskabet Ominto erkender, at der er sket en række fejl i forbindelse med opkøbet af selskabet Lani Pixels i Billund. I et nyt, forsinket regnskab nedskrives værdien af opkøbet voldsomt. Sagen er blot den seneste i en række af dårlige sager for selskabet.

Stor forskel på stridigheder om it-projekter

Ny undersøgelse fra Danske IT-Advokater viser, at en række it-projekter ender i stridigheder. Undersøgelsen viser dog også, at der er stor forskel på stridighederne alt efter, hvilket projekt det drejer sig om.

Fire ud af 10 virksomheder oplever strid om it-projekter

Store it-projekter i private virksomheder og i det offentlige ender i stigende grad i uenigheder. Det viser en ny undersøgelse fra Danske it-advokater. Kunderne er mere kritiske, men DI Digital har svært ved at se det store problem.

Nordmænd forsøger at undgå it-regning på 120 millioner

Det norske landbrugsselskab Felleskjøpet nægter at betale for et ERP-system, som efter tre forsøg endnu ikke er blevet leveret. Felleskjøpet kalder systemet ufærdigt, mens leverandøren kalder ledelsen "ude af stand til at modernisere organisationen."

Targits nye topchef: Vi har en tidsfrist for at lykkes

Tid er et parameter, den nye adm. direktør i Targit, Leif Vestergaard, ikke kan se bort fra, når han udstikker selskabets fremtidige strategi. ITWatch følger i en ny serie den tidligere EG-topdirektør tæt, når han lægger kimen til det nordjyske it-selskabs fremtid.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger