ITWatch

Branchesoftware

NNIT satser på persondata som fremtidens væksteventyr

Persondata bliver en af fremtidens vækstmotorer for NNIT, fortæller topchef Per Kogut, der beskriver halvårsregnskab som "midt i landskabet". Aftagende forretning med Novo Nordisk nager, men solid vækst fra andre kunder kompenserer til fulde for tabet.

Det offentlige taler ikke sammen på nettet

Den øgede offentlige digitalisering skulle bidrage til en mere sammenhængende offentlig sektor. En analyse fra Dansk IT og Rambøll peger dog på, at de offentlige digitale løsninger ikke taler sammen, hvilket gør det sværere for borgerne.

Plytix vokser med raketfart efter bump på vejen

Den danske iværksættervirksomhed Plytix har haft en turbulent opvækst siden starten i 2015, men har siden februar i snit fordoblet forretningen hver måned. Kuren var at gå tilbage til det basale, lyder det fra direktøren.

DSB-udbud kostede ekstraregning i millionklassen

Rammeaftalen for DSB's kommende it-udvikling, hvilket omfatter en ny app, til en samlet værdi af 187 mio. kr. har ikke kun været ramt af forsinkelser - også den økonomiske del er skredet med ekstraregninger til konsulentydelser for flere millioner.

Systematic ansætter 90 over sommeren

Selv om den danske softwarevirksomhed byder mange nye medarbejdere velkommen i løbet af sommeren, er det ikke nok. "Vi har stadig mange ledige stillinger," siger HR-direktør.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger